Hayalarım fena halde şişti

Bu konuyu açayımmı açmıyayımmı baya düşündüm. Sonuçta ayıp bi bölge ama sağlıkta ayıp olmaz diye düşündüm ve size sormaya karar verdim.
Son bikaç haftadır bacak antrenmanlarında baya ağır basmaya başlamıştım. Herşey süper gidiyodu bacaklarım futbolcu bacağı gibi şişmeye başlamıştı. Ne oldu anlamadım hayalarım birden şişmeye başladı ağrıda yapıyo . Bacakta ağır basmam yüzünden mi şişme oldu acaba bilen varsa yardımcı olsun.

Pek sanmıyorum ama squat esnasında bacakların birbirine paralel durmuyor değil mi? Eğer öyle ise yumuşak doku ezilmesi olabilir. Daha kuvvetli bir ihtimal olarak, her ikisinde birden şişme olması, akla kasık fıtığını getiriyor. Her ne olursa olsun gidebildiğin en kısa süre içerisinde bir Üroloji uzmanına gitmelisin.

Bu isler gecikmeye gelmez hic aklimiza gelmeyen bir sebep olabilir
Bir bb cesaretini topla ve derhal bir doktora gorun
Amacim seni korkutmak degil
Abi nasihati
Cok basit seyler bir bakmissin cok buyuk seylete donusebiliyor o yuzden tedbirli davran
Utanmanin yeri degil onlar yilda 1000 tane testis vs goruyolar hic umursama git

Biraz beklesem mi belki geçer. Acaba bacak bastım diye mi oldu. Hareketleride nizami yapmaya çalıştım ama yük çok ağır olunca ister istemez biraz bozuyor. Kas yırtılmasından şişer mi böyle kaslarımı mı yırttım . Bacak bastıktan sonra başına böyle bişe geln birisi olmamış sanırım :( .

Dostum baktım geçmesse filan yok direk doktora git o bölge ihmale gitmez sonra çok ağlarsın kısır oldum çocuğum olmıcak diye

Varikosel veya fitik olabilir , bence gecmesini beklemektense doktora gidin onemli bir sey yoksa bosuna streslenmemis olursunuz .

Sent from my iPad using Tapatalk

Hafta içi doktora gittim fıtık varmış. Acelesi yok ama istersen ameliyat olabilirsin dedi. İyice kafam karıştı ama. Bacak çalıştım diye mi fıtık oldum acaba. Ameliyat olursam bacaj çalışamayacakmıyım bi daha.

Ben fitik olmadim ama tip ogrencisiyim fikrimi belirtiyim bence ameliyatinizi olun o sekilde devam etmeyin . Bence belli bir sure sonra cok cok agir olmamak sartiyla calisabilirsiniz engel olacagini sanmam. Ama fikirlerim tabi bunlar benim yine en iyi doktorunuz bilir ! Gecmis olsun

Ben fitik olmadim ama tip ogrencisiyim fikrimi belirtiyim bence ameliyatinizi olun o sekilde devam etmeyin . Bence belli bir sure sonra cok cok agir olmamak sartiyla calisabilirsiniz engel olacagini sanmam. Ama fikirlerim tabi bunlar benim yine en iyi doktorunuz bilir ! Gecmis olsun
Hocam bıcak altına yatmak kolay şey değil. Ben iğneden bile çekinirim . Şimdi serumuydu ilacıydı neşteriydi bana çin işkencesi gelir. Gidene kadar devam . Eskisi kadar ağır çalışmam daha zaten.

Back
Yukarı