elite35
Üye
Yaşım 20. Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. Bu spora gönül vereli 1 sene oldu. Anatomik yapım da uygun olduğundan başladım bu spora. Kısa sürede ölçü ve şekil aldım. Tüm çevremin ilham kaynağı oldum diyebilirim. Her şey güzel gidiyorken bu yazki stajım bi çuval inciri berbat edecek. 3 ay gecesi gündüzü belli olmayan bi staj. Bodrumda otelde çalışacağım. Aslında bu stajı yapmak istemiyorum ama elden ne gelir ? Çok sıkıntılı bi durum. Otel yetkilileriyle konuştum sporuma ayıracak zamanlarının olmadığını söylediler. Anlayamıyorum.. Turistlerle sağlıklı, fiziği güzel birinin ilgilenmesi ne kadar kötü olabilir ki ? Afedersiniz ama hanzolar, yolda yürümeyi bilmeyen adamlar bu işlerde paraları kırıyor. Kendini önemseyen insanları sevmiyorlar. Herkes işini hallettirmeye bakıyor. Benim fiziğim kimin umurunda ki ?..
İlerde spor salonu açmayı düşünüyorum ya da herhangi bu sporla ilgili bir işim olsun istiyorum. Tabi ki destek yok. Benzeri durumlarda olanlardan da yorum bekliyorum.
İlerde spor salonu açmayı düşünüyorum ya da herhangi bu sporla ilgili bir işim olsun istiyorum. Tabi ki destek yok. Benzeri durumlarda olanlardan da yorum bekliyorum.