Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hazır satılanlarda 0 yağ diye bişi olamaz imkansız o yüzden kendiniz alıp pişirmeniz en iyisi yağlanmaktan korkulmuyor ise hazır alınabilir ancak sakat
tavugu herzaman tek gecerim kızarmıs tavukta sıklıkta alıp yedigim besindir kendi yagıyla kızardıgı sürece sorun yok ama bazı yerlerde extra yag sürüp kızartıyorlar bunu alıdıgın yere mutlaka sor derisini cıkarıp yersen kalori olayını assagı indirmis olursun
tavuğa karşı inanılmaz bi sevgim var
çatlayanakadar yiyebilirim
heralde yemlere kattıkları maddelerden olsa gerek alışkanlık yapıyor
keşke köy tavuğu bulabilsekte yesek
bende haşlama tavuktan bıktığım zamanlarda alıyorum. derisini falan atıp o şekilde tüketilirse bir problem olmaz gibi geliyor bana. birde fiyatları çok değişiyor 9 tl ye de tam tavuk var 15 tl ye de (aynı ilçe içerisinde) araştırmak lazım
derisini çıkarıp sıcak suya etini batırırsak az çok ne kadar yag oldugunu göz kararı görürüz.ben hiç almıyorum çünkü çok yaglı görüüyor bana.derisi eriyor üzerinde çünkü.derisi zaten sırf yag etine nüfuz ediyor ben hiç tüketmiyorum.kendi göğüsüm kendim alıp(büyümede oldugum için) tavanın dibini kaplayacak şekilde bir bıcak ucu tere yagı ile yapıyorum.baharat vs. lezzetli oluyor. hem bizim için tavugun en iyi yeri göğüs zaten
evde sürekli kendim yapmaktan sıkıldığımda ben de arada kaçamak yapıyorum. derisini attığımızda kalan göğüs eti gayet iyi oluyor, yağı da olmuyor ayrıca.. şiste çevrilen tavuğun göğüs etine yağ nüfuz edemez zaten..