Hazırlık Programı İçin En Fazla Kaç Gün Dinlenme

Arkadaşlar 2 haftadır salona gidiyorum..
Daha önce temmuzda 1 ay gitmiştim..Yani aslında vücut ağırlıklara alışık..
Fakat henüz yeni salonuma 2 haftadır gidiyorum..Doğal olarak bana hazırlık başlangıç programı verlildi..
2 gün antrenman 1 gün dinlenme yapıyorum..Yani Haftada toplam 4 gün antrenman...
Yani : salı çar antrenman
perşembe dinlenme
cuma cts antrenman
pazar ve pzts dinlenme...

Pazar ve pazartesi 2 gün art arda dinlenmem doğru mu ?!
Ayrıca ramazan bayramı dolayısıyla 5 gün art arda salondan ayrı kalıcam..Bu durum performansı ne ölçüde etkiler ?!

Şimdiden teşekkürler...

2 gün ardarda dinlenmen doğru hafta 4 gitmende doğru 3 de gidebilirdin ama 4 de iyidir zor gelmiyosa boş gününü cumartesi pazar a ayarlarsan haftasonu antreman yapmamış olursun kendine daha rahat zaman ayırırsın.bide 3-4 ayda bir verilen 1 haftalık ara aksine dinlenme açısından olumlu etkisi var.senin ağrıların geçtiyse aynen dewam edersin geçmediyse bu arada ayrıyan bölgelerini dinlendirmiş olursun

yanlış bişey yok yani

NEFELIS dedi:
2 gün ardarda dinlenmen doğru hafta 4 gitmende doğru 3 de gidebilirdin ama 4 de iyidir zor gelmiyosa boş gününü cumartesi pazar a ayarlarsan haftasonu antreman yapmamış olursun kendine daha rahat zaman ayırırsın.bide 3-4 ayda bir verilen 1 haftalık ara aksine dinlenme açısından olumlu etkisi var.senin ağrıların geçtiyse aynen dewam edersin geçmediyse bu arada ayrıyan bölgelerini dinlendirmiş olursun

yanlış bişey yok yani

Verdiğin bilgiler için sağol...

Back
Yukarı