mrb.lar öncelikle benm bir sorum olacaktı ben hacim yerine fit görüntü manken vücut gibi bir şey yapmak istiyorum forumu inceledim ve evde yapılcak bi interval cardio programı ve aynı zamanda kasları kaybetmemek içn bir bb programı beraber göremedm arama butonuna bastım belkide gözümden kaçmıştır eğer kaçtıysa ö.dilerim ben bi öğrenci olduğum içn salona falan gidemem bu hareketleri yapmam içn gerekli aletler var benim sorum şu
1.gün göğüs ve kol 5kg dumbel ım var bunları kaç setler halinde yapmam uygundur?
2.gün evimin yanında koşu parkuru var aynı zamanda kendi vitesli dağ bisikletim 30dk bisiklete binip 30dk da bi hızlı bi yavaş koşsam
3.gün flexor un programı omuz.setler halinde
4.gün yine interval cardio
5.kanat sırt
6.interval cardio
7.dinlenme benim isteğim vücudumdaki yağları eritip fit ve hoş manken vücut olmak eğer yanlış yerde yazı yazdıysam gerçekten çok özür dilerm umarım doğru yere yazı yazmışımdır ve flexor ellerine sağlık gerçekten durumu olmayanlara çok büyük bir iyilik yapmışsınz
ölçülerim
bilek: 18
kol:33
göğüs:99
karın:91
kalça:95
omuz:110
boy:185
kg:74
yaş:19 ilk defa vücut ölçülerimi aldığıım için 1 kaç cm yanlış olablr
1.gün göğüs ve kol 5kg dumbel ım var bunları kaç setler halinde yapmam uygundur?
2.gün evimin yanında koşu parkuru var aynı zamanda kendi vitesli dağ bisikletim 30dk bisiklete binip 30dk da bi hızlı bi yavaş koşsam
3.gün flexor un programı omuz.setler halinde
4.gün yine interval cardio
5.kanat sırt
6.interval cardio
7.dinlenme benim isteğim vücudumdaki yağları eritip fit ve hoş manken vücut olmak eğer yanlış yerde yazı yazdıysam gerçekten çok özür dilerm umarım doğru yere yazı yazmışımdır ve flexor ellerine sağlık gerçekten durumu olmayanlara çok büyük bir iyilik yapmışsınz
ölçülerim
bilek: 18
kol:33
göğüs:99
karın:91
kalça:95
omuz:110
boy:185
kg:74
yaş:19 ilk defa vücut ölçülerimi aldığıım için 1 kaç cm yanlış olablr