Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Antremanlarını hiç aksatmıyor ve gayet sıkı çalışırıyoruz eee boyuda 186cm yağ olmaması normal.yiit dedi:3 ayda o kadar kiloyu yağlanmadan nasıl aldın?
Karasan dedi:İkinci resimde arka ekranda Hakan 79 görülüyor, kafasından, gelişmiş kol+omzundan ve ince kalflarından tanıdım :lol:
Ayaz dedi:Bu arada resimler hakkinda elestirileri bana yapabilirsiniz cünkü resimleri ben cektim..
Fatih kardesimi önce azminden ve caliskanligindan dolayi kutluyorum .. cortesin de dedigi gibi sürekli gelir aksatmadan.. beslenmesine dikkat ediyor büyük ölcüde .. bi de Hakan79 faktörü var tabi .. 3 ay icin cok iyi .. en büyük hedeflere ulasmak icin bile ilk adimla baslarsiniz.. ilk adimini attin sen ve en azindan hedefe gitmeye müsait biseyler oldugunu gösterdin..
insallah calismaya devam edersin..
eksikler var ama arkadas 3 aylik bebek daha..
Sakallı bebek diye bir efsane yaratmıslardı biz ufakken.. Sakallı bebek geliyor diyee.. ona benzedi bu da
bu arada saka bi yana, 3 ay icin super gelisim... Kütle yapması gerekiyor.. azmi varsa; Ayaz, cortes tutun cocugun elinden kopup gitsin...
Saygilar
186cm de 75 kiloda yağ olmaması normal dedim.sen de anormallik kilonda olabilir :badgrin: :badgrin:yiit dedi:Karşıyaka dayım ama sizin salonu biliyorum K.Parkta
186 da yağ olmaması normalse ben 190 ım anormallik nerdE?=)))
Arkadaşında yazdığı gibi daha başlayalı 3 ay oldu ve siz önceki halini görmediğiniz için kollar ufak gelebilir.Kolları şu anda sanırım 37 veya 37.5 civarında ama dediğiniz gibi biceps ve triceps eksikliğinden dolayı şekilsiz duruyor Hakan'ın da dediği gibi en kısa zamanda eksiklerini gidereceğine ben de eminim..fırat 26 dedi:flexor hocam gercekden haklı kol lar bos.kollara programda özel bi yer ayırmalısın.kol benim hayatımda önemli ben simdi sadece kola yönelik özel bi program yapıcam.yani bi ortamda göster kaslarını diyince biz neremizi gösteriyoruz kolumuzu.kol a yogunlas![]()
karasan nerden fark ettin hakan79 u ..cok iyi bi gözlemcisin masllah yaw 8)
cortes dedi:186cm de 75 kiloda yağ olmaması normal dedim.sen de anormallik kilonda olabilir :badgrin: :badgrin:yiit dedi:Karşıyaka dayım ama sizin salonu biliyorum K.Parkta
Ne kadardır bu sporu yapıyosun bilmiyorum ama istersen kurtulabilirsin yağlardan.Fazla göbek yokdur umarımyiit dedi:cortes dedi:186cm de 75 kiloda yağ olmaması normal dedim.sen de anormallik kilonda olabilir :badgrin: :badgrin:yiit dedi:Karşıyaka dayım ama sizin salonu biliyorum K.Parkta
ben kilo kısmını kaçırmışım=))
87 kiloyum
15% çıkmıştı yağ oranı :cry: