• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Haziran'ın resimleri...

Saolasin kardes.Gerci bu aralar pek mekik cekmiyorum.Hafiften de yaglanma var sanki.Baya bi moralim bozuldu.Herhalde yediklerimden dolayi oluyo.

arkadaslar, haziran elini kesti baya bi derin.. dikis falan attilar.. acisindan bogazina vurunca yemeden kesildi .. simdi iyi beslenemiyor da..

Gecmis olsun :cry:
Beslenmede zorlaniyorsa, Supplement bu sürec icinde iyi gelir diye düsünüyorum.

Geçmiş olsun. Antrenman kazası mı oldu?
Benim de bir keresinde başparmağım ile işaret parmağımın birleştiği bölge bench press barı ile sehpanın paslı tutacağı arasında kalmıştı, baya uzun sürdü geçmesi ve tetanoz korkusu oldu ama sorun olmadı.

Blitz dedi:
Geçmiş olsun. Antrenman kazası mı oldu?
Benim de bir keresinde başparmağım ile işaret parmağımın birleştiği bölge bench press barı ile sehpanın paslı tutacağı arasında kalmıştı, baya uzun sürdü geçmesi ve tetanoz korkusu oldu ama sorun olmadı.

Yok antreman kazası değil arkadaş boş vakitlerinde tarlalarda çalışıyor.Ağacın altını temizlerken parmağına kıymık girmiş
:D :D

Saolun arkadaslar kusura bamayın uzun sure forumdan uzak kaldım.Isaret parmagıma comak saplandı ıkı hafta yemeden ıcmeden kesıldım.Bogazım enfeksıyon kaptı yutkunurken felaket canım yanıyodu.Sımdı gayet ıyıyım.Ama yaz okuluna kaldım :( dersler bıraz kotu o yuzden bıraz ıdmanları da aksattım.Tabı hersey en kısa zamanda yoluna gırınce sert calısmalar benı beklıyo.Saolsun salondakı arkadaslarım bana baya bı yardımcı oldular.Ozellıkle cortes hastalandıgımda yanımdan hıc ayrılmadı.Sureklı moral verdı. . .

hızlı bır baslangıc yapmıssın 3 aylık calısma ıcın guzel bır vucut sadece us goguse bıraz daha agırlı verırsen super olacak kolay gelsın

Back
Yukarı