Hedef 3 haftada 7 kilo

Başlangıç Tarihi : 05.Kasım.2012

Evet arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi hedef 3 haftada 7 kilo vermek .
Diyet programım

Sabah kalkar kalkmaz whey protein 1 ölçekten biraz daha fazla (yemek Kaşıgı ) Yaklaşık 24 25 gr protein
1000mg l carnitin

100 gr lor
6 yumurta 2 si tam 4 ü beyaz
4 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün 100 gr lor elma

Öglen : 100 gr lor 4 dilm buğday ekmeği ( Bazen köfte veya sucuk )

ARa ögün : elma , armut ne varsa

Akşam : Genelde evde ne çıkarsa ama anneme bulgur felan yaptırıyorum 1 tabak felan yiyorum

Günlük 3-4 litre arası su içiyorum
Günde 2 su bardağı yeşil çay içiyorum
Yağ yakımı için bol bol c vitamini almaya çalışıyorum .
Acı besinler tüketmeye çalışıyorum vücut ısısını artırıp yağ yakmak için

Antreman olarak Crossfit yapıyorum + olarak air alert 3 uyguluyorum
her sabah antremanım var + haftada 3 gün 15-20 dk kadar koşuyorum

Kilom : 95
Boy:1.86 Kilo biraz fazla görünüyo ama yağ oranım o kadar yüksek degil 6-8 ay arası body geçmişim var aralıklarla olsa da . Aynı zamanda basketbolcuydum.

Hedefim biraz zor görünüyo ama daha önce 2 haftada yaptım bu işi çok hızlı kilo verdim kastan gitti herhalde ama bu sefer kontrollü vermeyi düşünüyorum bir öncekinde mülakatlara hazırlanıyodum acilen vermem lazımdı .

Her türlü önerinizi yapıcagımdan emin olabilirsiniz. Önerilerinizi bekliyorum .

Son düzenleme:
Evet vücudumuz hemen hemen aynı . Takipteyim dostum inş ikimizde hedeflerimize ulaşırız :) tavsiyelerin olursa dinlerim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:22 ----------

2. gün

Herşey aynı sadece bugun 2. ara ögün zamanı evde degildim ve şekerim düştü gidip 2 çikolata yedim pişmanmıyım hayır akşam eritirim :D

3. Gün
Spor aynen devam yıllmak yok :)
Bugun kahvaltıda bir degişiklik oldu yumurtaları sucuklu yumurta olarak tavada tükettim ama yağsız tükettim hiç yağ katmadım . + tam bugday ekmegim bitmiş 2 tane ekmek yedim +1 tane hamburger ekmeği yedim . Yeşil çay'a aynen devam Bugun akşam tarçın eklicem ögünlerime ve bundan sonra da her gün tarçın içmeyi düşünüyorum .

Tarçın içmenin sebebini sorabilir miyim? Bir de, arada sırada sucuklu yumurta yemende bir sakınca yok ama bunu alışkanlık haline getirme sucukda da epey bir kalori var.

Tarçın içme sebebim yemekten sonra + olarak 90 dk daha tok tutuyo insanı . İştah kesiyo binevi
Az önce yine diyetimi bozdum misafirlikteyim şuan ve normal ekmek yedim + kıymalı yumurta gerçi saat daha erken bugunku ögünlerimi bitiriyorum daha yemicem.

Bence çok karbo var sabah yulaf yiye biliyosan yulaf ye araöğünler hep meyve buda insln dalgalanmasına sebep bence biraz daha karboyu kesmeye çalış

ya aradım bugun eti litalif miydi neydi ondan bulamadım . karbo fazla mı ? sabah a birde haşlanmış patates eklemeyi düşünüyodum :D

Bu programla 7 kilo yakamazsın. Zaten yakarsan da çoğu kaslardan gidecek. Protein oranı çok az insülin dalgalanması ise hat safada.
Yağ yakım günlüklerine bi göz at bence.

Ara ögünleri yanlış yazmışım ondan herhalde
1. ara ögün 100 gr lor + 80 gr veya 160 gr ton balıgı
2. ara ögün tekrar lor + 1 tane bud tavuk Bud bitince gögüs ile degiştiricem .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:07 ----------

5. Gün Sabah
1 ölçek whey protein + 1000 mg karnitin
6 yumurta (4 ü beyaz) yedim .
4 dilim tam buğday ekmeği
Yeşil çay
100 gr lor

Ara ögün
80 gr ton balıgı + 100 gr lor

Öglen
1 veya 2 tavuk bud yemeyi düşünüyorum + yine lor :D

Ara ögün : ton balıgı salata

Akşam : Evde çıkan yemek istedigim gibiyse onu yerim yoksa yine tavuk yemeyi düşünüyorum
5. günümde böyle geçicek

Bugünü diyeti bozma günü olarak belirlemiştim . Her hafta pazar günleri diyeti bozuyorum .
Ama bugun fazla bozdum galiba saat 7' e kadar herşey normaldi diyet devam ediyordu . 7 de Karışık ızgara + kadayıf yedim Göbegim sarktı resmen :D Yarın acısı fena çıkıcak bunun :D

Canımı çektirdin vallahi :D Izgaradan bir sey olmaz kadayıf ta haftada bir olur o kadar. Bu haftanın sonucunu yaz bana kaç kilo verdin. Ben 1hafta da 1.9kilo vermişim :D

Canımı çektirdin vallahi :D Izgaradan bir sey olmaz kadayıf ta haftada bir olur o kadar. Bu haftanın sonucunu yaz bana kaç kilo verdin. Ben 1hafta da 1.9kilo vermişim :D
Diyete 96 kg ile başlamıştım 8. günüm 92 kilo olmuşum 4 kilo vermişim :) Kastan kaybettigimi düşünmüyorum çünkü günlük 200 gr dan fazla protein alıyorum .

Bu da bugunkü ilk ara öğünüm :) 1 Tane elma . 100 gr Sütlü mandalinalı yulaf :D 160 gr ton balıgı ve 1 ölçek whey + yeşil çay :)

Eklentiler

• IMG_3693.jpg
    IMG_3693.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 471
Helal olsun fakat bu kadar hizli bir sekilde kilo vermek ne kadar saglikli onu bir arastir bence.

Yani dostum muhtemelen su felan atmışımdır şuan saglıksız bir kilo kaybı kesinlikle degil . Yediklerim ve yaptıgım antreman ortada . Proteini karboyu yeteri miktarda alıyorum . Yani kesinlikle saglıksız bir durum oldugunu düşünmüyorum .

Bu yazıda fazla tüketilmesinden bahsetmiş ben sadece sabahları 1 su bardağı içiyorum bunun yararı olur zararı degil ki o saydığı - sakal'da azalma,
- göğüslerde büyüme,
- göğüs tüylerinde azalma,
- cinsel isteksizlik gibi durumların hiçbirisi söz konusu degil :D

Ayrıca yeşil çayın zararından çok yararı oldugunu hepimiz biliyoruz :)

Back
Yukarı