hekimoglu
Üye
Merhaba arkadaşlarım, abilerim hocalarım. Aranıza katılalı 1 ay oldu, ben de resimlerimi ekleyerek sizlerin değerli yorumları doğrultusunda programımı devam ettirmeye karar verdim. Her türlü eleştiriye açığım, yeter ki yapıcı olsun 
1. ayımda gayet cahil olarak dumbell çalışması yapıyordum. Hergün 5 set omuz-biceps-triceps
2. ay daha iyi bir programla devam ettim.
3. ay aşağıdaki programa geçtim. 2 haftadır karın ve göğüs çalışıyorum.
Şu anki programım:
1. Gün=> Göğüs+Biceps+Karın
2. Gün=> Omuz+Triceps+Karın
3. Gün=> OFF
4. Gün=> 1.gün programı
5. Gün=> 2.gün programı
6 ve7. günler=> Karın+Bacak
Beslenmem tamamen kilo vermeye yönelik, ekmek yok denecek kadar az, protein ve az bişey karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum. 6 Mart gününden itibaren 12 kilo verdim. 80 kiloya düştüm. Aynı zamanda kas tonusumu korumak için bu ağırlık programını uyguladım. Yani amacım kas inşa etmek değil, kilo kaybederken kas yoğunluğumu korumaktır. Yorumlarımızı buna göre yapalım.
-----------------------------------------------------------
1.5 hafta önceki resimlerim.

1. ayımda gayet cahil olarak dumbell çalışması yapıyordum. Hergün 5 set omuz-biceps-triceps
2. ay daha iyi bir programla devam ettim.
3. ay aşağıdaki programa geçtim. 2 haftadır karın ve göğüs çalışıyorum.
Şu anki programım:
1. Gün=> Göğüs+Biceps+Karın
2. Gün=> Omuz+Triceps+Karın
3. Gün=> OFF
4. Gün=> 1.gün programı
5. Gün=> 2.gün programı
6 ve7. günler=> Karın+Bacak
Beslenmem tamamen kilo vermeye yönelik, ekmek yok denecek kadar az, protein ve az bişey karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum. 6 Mart gününden itibaren 12 kilo verdim. 80 kiloya düştüm. Aynı zamanda kas tonusumu korumak için bu ağırlık programını uyguladım. Yani amacım kas inşa etmek değil, kilo kaybederken kas yoğunluğumu korumaktır. Yorumlarımızı buna göre yapalım.
-----------------------------------------------------------
1.5 hafta önceki resimlerim.