hem çerez niyetine hem kilo aldırıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ruthless
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ruthless

Guest
arkadaşlar bilgisayar başında-tw izlerken-gazete weya ktap okurken size wermek istediğim bi tarif war..hem sağlıklı hem çerez niyeine yiyeblirsinizz...:

1 kase süt
yulaf
kuru elma
kuru üzüm
bal
polen
fındık we
badem
(isteğe göre 1 kaşık nişasta weya un)s
bunları kaseye dolduruuupp karıımını ixir olarak içioruzz...protein we karbonhidrat bombası !

*düzenli kullanım açısından, pahalı gelmiyorsa, gayet güzel olur...
---öbür türlü, aman aman, elzem-onsuz olmayacak diye bir şey yok...
***peki, kaç gram ondan kaç gram bundan önerirsin, onu da yazsana, hem sindirim hem de ekonomi açısından...
saygılar... ;)

ben kendi ölçülerimi werim
1kase süte 1.5 awuç kadar yulafı atıorumm..zaten yulafın içinde kuru elma kuru üzüm hazır weriliorr(migrostan almştımm)
üzerine 2-2.5 çay kaşığı poleni atıorum..daha sonra 1-1.5 yemek kaşığıda balımı ekliyorumm..daha sonra 1-1.5 awuç bademle cewizi büyük parçalarla eziyorum (ama dikkat: çok ezmeyin witamnleri kalmıorr)..daha sonra en sonrda wazgeçilmezim 1 kaşık buğday nişastamı ekliyorumm..gerçekten çk zewli hazırlaması..

sayglarr ;)

oldu, teşekkürler, bir denemekte fayda var... arada bir böyle bir değişiklik iyi gelir... ;)
ama, dikkat edelim, kilo-ölçü alalım derken, duvara tırmanıp duvarı delmeyelim... :lol: :badgrin:

haktn bu senin ihtiyacinla alakali,ne kadar zayifsan ona gore miktari artirirsin,1 kere ile basla kilon artmazsa 2,3 diye artira artira gidersin.

saolasn kardesm wakt ayrdn 17 yasndaım 1.86 boy 67 kg fena deilim ama calstıkca zayflıorm kendımı sabt tutmak ıcın ideal olr tekrar tesekkr ettım

güzel karışıma benzio ben denicem bunu 1 ay kadar inş kilo aldırır kilo almam gerek ama bunu karıştırınca nasıl oluyo böle bardaktan içilebilcek gibimi yoksa kaşıklanıp yiyilcek gibimi nese orasını yapıcan görürüzde :D sabah akşam spordan sonra ne gibi zamanlarda yesek iiyi olur fark edermi???

karışım güzel de şu " v " leri w olarak yazmasan daha iyi olacak. enerji patlaması oluyor galiba ellerin titremiş ondan yanlış tuşa basmışsındır diye kendimi avutacağım. yoksa hiç kimse güzelim türkçemizi böyle kirletmez değil mi?

poleni baharatcılardanmı alıyoruz

Back
Yukarı