Soru veya konu kısa ve açık bu nedir? aynısını bende yapabiliyorum o kadar baklava çıkmasada göbeği hayvan gibi şişirip sonra bırakabiliyorum.
nefesini göğüs bölgesinde değil de karın bölgesinde toplamış
karın bölgesi de daha fazla oksijen aldığı için bu görüntü oluşmuş
Boyun 1.75 civarı ise zaten bel çok ince olamıyor ama uzunsan daha şanslısın.Olsun karın kasların bu adam gibi hacimliyse -ki çok zor- heybetli bir görüntün olur en azından.Bende bu gidisle boyle olucamince bir bel hayal gibi
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hem göbek hem six pack dediğin bu işte![]()
![]()
zaten sen böyle olamazsın merak etmeBu adam gibi olacagima hic olmiyayim daha iyi
Kardesim herkesin kendi spor dalı var adamda güç sporlarındadır büyük ihtimalle ve inanıyorum ki bu adamda hayvan gibi güç vardır adamın dalı buBu adam gibi olacagima hic olmiyayim daha iyi
Kardesim herkesin kendi spor dalı var adamda güç sporlarındadır büyük ihtimalle ve inanıyorum ki bu adamda hayvan gibi güç vardır adamın dalı buadam manken değil ki fit ve kaslı bir vücut yapsın
şöyle bir durumda var adam hem sporcu hem de yaptığı sporda elit.ama vücut geliştirme spor değildir bilmiyorum insanlar neden powerliftingte neredeyse vücut geliştirmedeki kadar estetik olabiliyorken hala powerlifting değil de bodybuilding yapıyorlar[DOUBLEPOST=1403077204][/DOUBLEPOST]Haklisin,zaten güçlü oldugu belliben kendi adima konustum.gobegimi eritmeye calisiyorum ama eritemeyip bu sekilde karin kaslarim olsa baya uzulurdum.zira gomlek giydinmi bira gobeginden bir farki yok gibi
kendisi elit sporcu dostum konstantin konstantinovs araştırKardesim herkesin kendi spor dalı var adamda güç sporlarındadır büyük ihtimalle ve inanıyorum ki bu adamda hayvan gibi güç vardır adamın dalı buadam manken değil ki fit ve kaslı bir vücut yapsın