• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Hem göbekli hem de karin kasli olmak..

O nasıl bir şey abi ilk defa rastlıyorum cidden bir anda göbek çıkıyor :)

Bu aslında mide rahatsızlığı..midenin hazmedememesinden,üşütmekten vs sebeblerden dolayı aşırı derecede gaz birikmesidir.normal göbek dediğimiz durumda karın kaslarının görünmesi mümkün eğildir..maalesef bazı bünyeler çok gaz üretir ve karın bölgesini şişirir.

Bu aslında mide rahatsızlığı..midenin hazmedememesinden,üşütmekten vs sebeblerden dolayı aşırı derecede gaz birikmesidir.normal göbek dediğimiz durumda karın kaslarının görünmesi mümkün eğildir..maalesef bazı bünyeler çok gaz üretir ve karın bölgesini şişirir.

Bence hiç alakası yok mide hazmedememe durumu ile alakalı değil bu olay herkesde var kime sorarsam. O senin dediğin durum Gastrit durumu o zaman çoğu kişide bu durum vardırki oda biraz mantıksız anca karın kasların bir duvar gibi olcak vurduğun zaman sert bir duvara vurur gibi olması lazım. Bu durum hep alt karın ile alakalı birde su tutması olayıda var buda olabilir.

bu arada sıkmadığın zaman karın kaslarının görünmesi bana çok anlamsız geliyor yani karın kasları da diğer kaslardan farksız bence sıkmadan nasıl ayrıntılı görebilirsin ki. jeff seid'in esprili bir fotoğrafı vardı bununla ilgili aşağı bırakıyorum.

Eklentiler

• 11255509_705095606262540_4358994693068863474_n.jpg
    11255509_705095606262540_4358994693068863474_n.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 570
Karın kasıda diğer kaslar gibidir ağırlık ile büyütürsen eğer kası sıkmana gerek kalmaz kendisi ortaya çıkar. Jeff said ağırlık ile karın kaslarını çalıştırımıyor vucut ağırlığı ile yapıyor o yüzden yemek yiyince mide şişiyor fakat şu var bizim mide diğerlerine nazaran daha fazla şişiyor çünkü bizde diyaframda var.

Back
Yukarı