Selam arkadaşlar
Ben 16 Yaşında , 1.73 Boyunda , 52 kiloyum .
Boyuma göre zayıfım tabi en az 63 65 olmam lazım . Ama kilo almak isteyenlere kesin tavsiye ederim vgyi . çünki ben tam 2 ay önce başladım vg ye ve sağlıklı beslenmeye . 46 kiloydum 170 boyndaydım 2 ayda 6 kilo aldım ve beni görenler şaşırıyor . Çünki eskiden gözlerimin altı mosmordu kollarm çöp gibiydi ama artık omzum genişledi . gögüslerim şişti . 2 aydır Flexor ün Yeni başlayanlar bölümündeki programını uyguluyorum ve inanılmaz sonuç aldım . günde 7 öğün yemek yiyorum aslında 6 öğün ama 15 tatil oldugu için ben 7 öğün yaptım gece 2 - 3 gibi yatıyorum öğlen 1 - 2 gibi kalkıyorum uykumu alıyorum yani . Ben beslenme programını vereyim siz yorum yapın . Eleştiriye tamamen açık .
Sabah 8 De
3 tane haşlanmış yumurta 2 beyaz 1 tam .
150 gr lor peyniri
2 3 kalıp beyaz peynir
1 Dilim Ekmeği parçalayarak bana bana keçiboynuzu pekmezi
7 - 8 Tane zeytin
Portakal reçeli
Şeftali Reçeli
Teremyağ 3 Dilim Ekmeğe sürüyorum ballı teremyağı ve yiyorum . 1 veya 2 bardak açık çay .
.
Sabah 10 Da
1 Kase 100 gr yulaf ezmesini kaseye koyuyorum üstünede 150 gr lor koyuyorum ve sütle karıştırım kaşıklıyorum .
Sabah 11 e kadar fındık kırıyorum 2 3 avuç yiyorum .
Öğlen 13 De
2 Tabak makarna ketçaplı .
10 - 15 tane mercimek köftesi .
Öğlen 15 De ara öğün olarak
1 Tabak Makarna
1 Lt Su
Yaklaşık 17 De Antremana başlıyorum
1 Saat sürüyor .
Akşam 18 De Antreman biterbitmez
2 Tabak makarna ketçaplı
1 Tabak tarhana çorbası veya sebze çorbası fark etmiyor .
Akşam 19 Da 1 Kase Yulaf - Lor - Süt karışımı .
Akşam 21 de
1 Tabak Patates oturtması
150 gr tavuk göğüs - kanat karışık
Ette olabilir .
23 de Gene makarna yapıyorum
24 De 1 Kase yulaf - lor - süt karışımı yapıp yatıorum ama
15 tatiline 2 gibi yatıorum 1 öğün daha ekliyorum tabi .
Ya yatarken yemek yiyorum ama hiç yağlanma yok . Karnım taş gibi inanmassanz 2 aydır böyle
Hiç iştahı olmayan biriydim bu spor benim midemi genişletti ve iştahımı arttırdı
Hiç Bi Supplement kullanmadım ama 2 3 ay sonra takviye yapabilirim .
Neyse bu antreman programını 1 Gün Ant 1 gün Dinlenme olarak haftada 4 gün ant 3 gün dinlenme yaptım . Ve Tüm kaslarım ağrıyor çok gelişti .
Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler ..
Programlar Ve Bilgiler için tüm foruma teşekkürler ..
Saygılarla
Dewam bench_Odumbellllsweightlifterthums:
Ben 16 Yaşında , 1.73 Boyunda , 52 kiloyum .
Boyuma göre zayıfım tabi en az 63 65 olmam lazım . Ama kilo almak isteyenlere kesin tavsiye ederim vgyi . çünki ben tam 2 ay önce başladım vg ye ve sağlıklı beslenmeye . 46 kiloydum 170 boyndaydım 2 ayda 6 kilo aldım ve beni görenler şaşırıyor . Çünki eskiden gözlerimin altı mosmordu kollarm çöp gibiydi ama artık omzum genişledi . gögüslerim şişti . 2 aydır Flexor ün Yeni başlayanlar bölümündeki programını uyguluyorum ve inanılmaz sonuç aldım . günde 7 öğün yemek yiyorum aslında 6 öğün ama 15 tatil oldugu için ben 7 öğün yaptım gece 2 - 3 gibi yatıyorum öğlen 1 - 2 gibi kalkıyorum uykumu alıyorum yani . Ben beslenme programını vereyim siz yorum yapın . Eleştiriye tamamen açık .
Sabah 8 De
3 tane haşlanmış yumurta 2 beyaz 1 tam .
150 gr lor peyniri
2 3 kalıp beyaz peynir
1 Dilim Ekmeği parçalayarak bana bana keçiboynuzu pekmezi
7 - 8 Tane zeytin
Portakal reçeli
Şeftali Reçeli
Teremyağ 3 Dilim Ekmeğe sürüyorum ballı teremyağı ve yiyorum . 1 veya 2 bardak açık çay .
.
Sabah 10 Da
1 Kase 100 gr yulaf ezmesini kaseye koyuyorum üstünede 150 gr lor koyuyorum ve sütle karıştırım kaşıklıyorum .
Sabah 11 e kadar fındık kırıyorum 2 3 avuç yiyorum .
Öğlen 13 De
2 Tabak makarna ketçaplı .
10 - 15 tane mercimek köftesi .
Öğlen 15 De ara öğün olarak
1 Tabak Makarna
1 Lt Su
Yaklaşık 17 De Antremana başlıyorum
1 Saat sürüyor .
Akşam 18 De Antreman biterbitmez
2 Tabak makarna ketçaplı
1 Tabak tarhana çorbası veya sebze çorbası fark etmiyor .
Akşam 19 Da 1 Kase Yulaf - Lor - Süt karışımı .
Akşam 21 de
1 Tabak Patates oturtması
150 gr tavuk göğüs - kanat karışık
Ette olabilir .
23 de Gene makarna yapıyorum

24 De 1 Kase yulaf - lor - süt karışımı yapıp yatıorum ama
15 tatiline 2 gibi yatıorum 1 öğün daha ekliyorum tabi .
Ya yatarken yemek yiyorum ama hiç yağlanma yok . Karnım taş gibi inanmassanz 2 aydır böyle

Hiç iştahı olmayan biriydim bu spor benim midemi genişletti ve iştahımı arttırdı
Hiç Bi Supplement kullanmadım ama 2 3 ay sonra takviye yapabilirim .
Neyse bu antreman programını 1 Gün Ant 1 gün Dinlenme olarak haftada 4 gün ant 3 gün dinlenme yaptım . Ve Tüm kaslarım ağrıyor çok gelişti .
Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler ..
Programlar Ve Bilgiler için tüm foruma teşekkürler ..
Saygılarla