Her gün 1 bölge çalışmak

Zenn48

Üye
merhaba arkadaşlar spora uzun bir ara vermiştim şimdi evime ağırlık seti aldım gündüzleri çalıştığım için spor salonuna yetişemiyorum ve çok yorgun geliyorum antremandan iyi verim almak için haftada 5 gün KOL-GÖĞÜS-OMUZ-BACAK olarak çalışıyorum sizce en az kaç hareket yapmalıyım ben 3 yapıyorum 3x10 burda demek istediğim sizce doğrumu işe yarrmı bütün gün güneşin altında denizde çalışınca insanın hali kalmıyor

ne demek istediğini çok iyi bilenlerdenim. benimde yapmaya başlayacağım bir çalışma düşündüm sanada öneririm tabii ne derece iyi bilmiyorum zayıflamak için kullanacağım özellikle.

dambılla yapılacak tüm herşey

sehpah eksiğim var ama alacam

goben squat 4 x 12

bench press 4 x 12

oturarak omuz press 4 x 12

lead pull down yerine bir hareket bulmaya çalışıyorum 4 parça çalışma

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

ne demek istediğini çok iyi bilenlerdenim. benimde yapmaya başlayacağım bir çalışma düşündüm sanada öneririm tabii ne derece iyi bilmiyorum zayıflamak için kullanacağım özellikle.

dambılla yapılacak tüm herşey

sehpah eksiğim var ama alacam

goben squat 4 x 12

bench press 4 x 12

oturarak omuz press 4 x 12

lead pull down yerine bir hareket bulmaya çalışıyorum 4 parça çalışma

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Ben kilo alıcam kas yapmak istiyorum her gün 1 bölge uygunmudur ki

İtme/çekme/bacak yada alt/üst vücut split bak illa split istersen. Onun dışında fullbody sistemi tavsiye edilir.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yeni başlayan arkadaşıma üst ve alt vücudu ayırıp çalışmasını önermiştim ki sıkılmasın diye yoksa çok uzun sürer antrenmanlar

Back
Yukarı