Meftuniberder
Üye
Tüm foruma ve sporcu arkadaşlara merhaba,
Türkiye'nin önde gelen bir sporcu ekipmanları ve besinleri sitesinde bayilik üyeliğim var. Ne demek bu bayilik üyeliği derseniz: Ürünler bana daha uygun bir fiyattan gözüküyor. Bu sayede , benim aracılığım ile, almak istediğiniz bir ürünü çok daha uyguna alabilirsiniz.
Lütfen aklınızda ki her türlü sorun için mesaj atın veya yorum olarak belirtin. Yardımcı olayım. Emin olun piyasada daha uygun fiyata alamazsınız.
ÖRNEK OLARAK : WEİDER PREMİUM WHEY PROTEİN TOZU 2300GR Supplementer sitesinde 399tl, Benim size sunacağım fiyat ise 360TL.
Türkiye'nin önde gelen bir sporcu ekipmanları ve besinleri sitesinde bayilik üyeliğim var. Ne demek bu bayilik üyeliği derseniz: Ürünler bana daha uygun bir fiyattan gözüküyor. Bu sayede , benim aracılığım ile, almak istediğiniz bir ürünü çok daha uyguna alabilirsiniz.

- Ürünler kesinlikle orijinal ve bandrollü üründür. 2. el, doldurma veya çakma değildir.
- Bazı satıcıların yaptığı gibi son kullanım tarihleri az kalmış ürünler değildir. Örnek vermek gerekirse şuan baktığım bir XPRO Concentrate Whey Protein Tozunun S.K.T 2020 ve Belçika menşeilidir.
- 150TL Üzerinde kargo ücreti yoktur.
- Ürünler aynı gün içerisinde kargoya verilmiş olur. Yaklaşık 2-3 iş günü içerisinde teslim edilir.
- Protein ve Karbonhidrat tozu, Amino Asit, Kreatin ve Güç, Shaker ve Aksesuar, Vitamin vb. bütün sporcu gıdaları mevcuttur.
Lütfen aklınızda ki her türlü sorun için mesaj atın veya yorum olarak belirtin. Yardımcı olayım. Emin olun piyasada daha uygun fiyata alamazsınız.
ÖRNEK OLARAK : WEİDER PREMİUM WHEY PROTEİN TOZU 2300GR Supplementer sitesinde 399tl, Benim size sunacağım fiyat ise 360TL.