herbalife24 besin değerleri bir bakarmisiniz arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar benim kafama takılan bir konuyu sizlere sormak istedim. Forumda bu soracağım hakkında bilgi bulamadım.

185 boy 85 kg yim.yağ yakmaya çalışıyorum.

Herbalife 24 spor sonrası içilen tozun besin değerlerini sizinle paylaşmak istedim. Kullanmalimiyim yoksa kullanmamalimiyim bilemedim içinde şeker oranı yüksek geldi resimleri paylaşıyorum.
62nLZP.jpg

bir porsiyon 50gr.
25 gr protein.
17gr şeker
18 gr karbo
190 kalori.
yağ 1.5 gr
Doymuş yağ 0.8 gr
Lif 0.8 gr
Sodyum 0.23 gr
E vitamini 4.6 mg
Ć vitamini 80 mg
Tiamin 0.42 mg
Riboflavin 0.42 mg
B6 vitamini 0.53 mg
B12 vitamini 0.53 mg
Biotin 0.95
pantotenik asit 2.3 mg
Demir 6.3 mg
L-GLUTAMIN 1700 MG
L-ISOLOSIN 1700 MG
L-VALIN 1500 MG
L-LOSIN 1300 MG
MEJ3vk.jpg

vitamin ve mineral bakımından yüksek ama.
YOKSA WHEY YÜZDE 100 GOLD MU KULLANMALIYIM. ..?????????[DOUBLEPOST=1431513178][/DOUBLEPOST]guncell

Ablam kullanıyor ve satıyor herkesi zayıflatıyor fakat bırakınca hemen kilo alıyorsun çünkü normal ürünlere geçince vücut alısık degil kilo yapıyor kullanan herkes aynı sorunu yaşıyor ablamda dahil içinde ve bunlar hep soya proteini dikkat et.

17 gram şeker definasyon için yüksek geldi ama bilemiyorum.
aynen bende öyle düşünüyorum da antremandan sonr ELM ya da muz yiyorlar Whey le birlikte şeker aynı hesaba geliyor kafam karıştı biraz[DOUBLEPOST=1431620247][/DOUBLEPOST]
Ablam kullanıyor ve satıyor herkesi zayıflatıyor fakat bırakınca hemen kilo alıyorsun çünkü normal ürünlere geçince vücut alısık degil kilo yapıyor kullanan herkes aynı sorunu yaşıyor ablamda dahil içinde ve bunlar hep soya proteini dikkat et.
sizin dediğiniz ürün ogün yerine geçen bu protein tozu spordan sonra içilen dediğinizi biliyorum ben onu kullanmiyorum makro mikro hesaplamalar yapıp ona göre doğal besleniyorum.

Definasyondan benim bildiğim antremandan sonra whey shake , elma vs alınmaz ki insulin seviyesi düşük tutulur.Bu şekilde yağ yakımı devam eder.Kas inşasında dediğiniz doğru olabilir fakat , fruktoz başka , laktoz başka iyice araştırmak gerekir.

Çöp. Hiçbir sertifikası dahi yok. Bunu, ucuz diye dandik dundik protein tozlarına yönelenler için yazıyorum. ıso 9001, ıso 22000, ıso 14001, haccp, gmp ve halal sertifikaları yok ise yanına dahi yaklaşmayın. aspartam dahi içermemeli, laktoz da düşük olmalı.

Back
Yukarı