hergün antreman yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Paul_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Paul_

Üye
merhaba arkadaşlar

ben daha önce 2 yıl önce ve 6 ay önce body building yapıp 5-6 ay yaptıktan sonra bırakan biriyim. şimdi tekrar başladım

ben baya sağlam yemek yiyen biriyim, çok zayıftım 63 kiloydum şimdi 82 oldum günde 4-5 kez yemek yiyorum...

şimdi açıkçası öyle olimpiyatlara katıalcak kadar bir vücut hayal etmiyorum, omuz göğüs kol arka kol olsa yeter... yine mevcut az azda olsa ama amacım biraz daha fazla kazanmak

ben birgün kol omuz, birgün göğüs arka kol şeklinde her gün devam etsem bir aşama kaydedebilir miyim yoksa illa 1 gün ara mı vermem gerek ? açıkçası spor yapmayı çok seviyorum ailemden gelen bir gelenek her gün devam etmek istiyorum. 1 gün ara verdikten sonra üşengeçlik başlıyor bunu bir rutin yapmak istiyorum

Bir sorun olacağını düşünmüyorum iyi besleniyorsanız.Akabinde gece uykusu vs
Ben kendi adıma 6 gun gidiyorum bazen bu 5 e düşebiliyor.
Pazartesinden Cumartesi'ye kadar pazar da Yatış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bencede hocam

herkes diyor 1 gün yap 1 gün dinlen tamamda zaten uyuyunca vs vücut dinleniyor vücut uyanıkken dinlenmezki ozaman 1 gün boyunca uyuyacağız bana yanlış geliyor

sırt çalışmazsan sadece kol omuz göğüs yaparsan o omuzlar ileri yuvarlanır kürek kemiklerin açılır ve duruş bozukluğu oluşur.omuzlar ileri yuvarlandıktan sonra da göğüs çalışırken press hareketlerinde ne yaparsan yap istediğin kadar göğsünü çalıştıramazsın ön omuza çok yük biner ve ne kadar çalışırsan çalış göğsün potansiyeline ulaşamaz büyüdüğü seviyeyi de duruş bozukluğundan dolayı giydiğin giysilerden belli edemezsin içe dönük durur.
yani bu benim birebir yaşadığım bişeydi o yüzden yazdım büyük göğüs kasları yada kendi büyüklüğünü belli edebilen göğüs kasları istiyosanız güçlü bir sırta ve arka omuza ihtiyaç var

vücudu bir bütün olarak her yerini çalıştırmazsan şekil bozukluğu olur.bacak gibi büyük bir kas sana idman başlangıcında çok güzel testesteron salgılatır.örnek veriyorum bütün vücudu çalışan birisinin 3 ayda yaptığını sen 6 ayda yaparsın ve çöp gibi bacaklar,öne eğik omuzlara sahip olursun.

sırt çalışmazsan sadece kol omuz göğüs yaparsan o omuzlar ileri yuvarlanır kürek kemiklerin açılır ve duruş bozukluğu oluşur.omuzlar ileri yuvarlandıktan sonra da göğüs çalışırken press hareketlerinde ne yaparsan yap istediğin kadar göğsünü çalıştıramazsın ön omuza çok yük biner ve ne kadar çalışırsan çalış göğsün potansiyeline ulaşamaz büyüdüğü seviyeyi de duruş bozukluğundan dolayı giydiğin giysilerden belli edemezsin içe dönük durur.
yani bu benim birebir yaşadığım bişeydi o yüzden yazdım büyük göğüs kasları yada kendi büyüklüğünü belli edebilen göğüs kasları istiyosanız güçlü bir sırta ve arka omuza ihtiyaç var

ne kadar süre içinde oldu bu durum ?[DOUBLEPOST=1485567443][/DOUBLEPOST]
vücudu bir bütün olarak her yerini çalıştırmazsan şekil bozukluğu olur.bacak gibi büyük bir kas sana idman başlangıcında çok güzel testesteron salgılatır.örnek veriyorum bütün vücudu çalışan birisinin 3 ayda yaptığını sen 6 ayda yaparsın ve çöp gibi bacaklar,öne eğik omuzlara sahip olursun.

hocam ayak çalışmak testesteron salgılamaz alakası yok diyorlar bizzat okuldaki bsyo hocamada sordum ne alaka olduğunuda anlamış değilim. çöp bacak konusunda haklısınız bende bide çöp kol sorunu oluştu biceps triceps var ama kollar çöp gibi kilo alsamda az fark ediyor

hocan arizona üniversitesinden daha bilgiliymiş demekki ne diyim :) ingilizcesi varsa bilim okumasını tavsiye ederim hocana.ağırlık çalışırken büyük kastan küçük kasa doğru çalıştırma sistemi vardır,hocana sor eğer doğru böyle birşey var derse peki neden hocam de cevabını çok merak ediyorum

hocan arizona üniversitesinden daha bilgiliymiş demekki ne diyim :) ingilizcesi varsa bilim okumasını tavsiye ederim hocana.ağırlık çalışırken büyük kastan küçük kasa doğru çalıştırma sistemi vardır,hocana sor eğer doğru böyle birşey var derse peki neden hocam de cevabını çok merak ediyorum

hocam bana söylediği şey şuydu hocanın, bir süre etkisi olur daha önce hiç bacaklarını çalıştırmamış kişilelerde salgılanır ama mesela hergün düzenli antreman yapan birinde bu etki en fazla 1ay sürer sürekli hormon salgılayan bir yer değil eğer öyle olsaydı yani vücudun testesteron mrkezi deil eğer öyle olsaydı doktorlar ordan enjekte ederlerdi gibi bişey demiştir.

bide hocam ben üniversitelerin makalelerini pek önemsemiyorum neden derseniz spor konusunda konuşmuyorum ben mimarım mesela cooper uniondan bir akademisyen bir makale yayınlıyor evet doğru diyorsun 5 ay sonra colombia universityden bir makale yayınlanıyor cooper union ynalış bu doğru diyorsun... akademisyenler genelde dikkat çekmek için farklı konular hakkında ufakda bir haklılık payı olsa onu ölümüne savunurlar sanki yüzde yüz doğruymuş gibi ama ıspatlanabilirliği yüzde on belkide... bu arada benim konuştuğum hocamda yanlış olabilir sizin dediğiniz doğru olabilir hocam benim bilgim yok sadece duyduğumu söylüyorum yanlışda anlamayın beni spor konusunda çok bilgili değilim ama çırpı bacaklar konusunda haklısınız çırpı bacakları bol bol çalışıp düzeltmek gerek :) üst taraf beton gibi alt taraf komik duruyor

spor yaparken 30-90 gün yaparsın zaten bir programı.benim sana söylediğim eğer büyük kaslarla çalışmaya başlarsan hormon salınımını arttırırsın.full body yapıyorsan bacakla başlaman en mantıklısı benim için,sen bacak yapmazsın omuzların zayıftır omuzla başlarsın programını kendin ayarlarsın zaten.ben sana bacak testesteron merkezi demedim :) sen yine bildiğin gibi yap ben sadece fikrimi belirttim iyi çalışmalar

spor yaparken 30-90 gün yaparsın zaten bir programı.benim sana söylediğim eğer büyük kaslarla çalışmaya başlarsan hormon salınımını arttırırsın.full body yapıyorsan bacakla başlaman en mantıklısı benim için,sen bacak yapmazsın omuzların zayıftır omuzla başlarsın programını kendin ayarlarsın zaten.ben sana bacak testesteron merkezi demedim :) sen yine bildiğin gibi yap ben sadece fikrimi belirttim iyi çalışmalar

hocam yanlış anladınız bende sadece benim sorduğum hoca ne dediyse onu söyledim teşekkürler yardım için programıma bacakta ekledim hayırlısı diyelim :)

Back
Yukarı