Herkese Merhaba Dostlarım :D bana yardımcı olurmusunuz :)...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esselamun aleyküm arkadaşlar hemen konuya gireceğim değerli vaktinizi almadan :D

MusclePharm Combat Protein Tozu
Universal Beef Amino 400 Tablet

L-Carnitte Strong Yağ yakıcı bu 3 lünün en iyi kombinasyonu nasıl olmalı siz değerli üyelerin yorumları çok önemli yardımlarınızı bekliyorum

spor geçmişim 1 ay oldu nizami bir biçimde
Beslenmem: Beyaz ekmek,Un,Şeker,ASitli içecekler çikolata gibi gıdaları keskinlikle tüketmiyorum...

1 ay olmuş daha zaten ilk haftalar alışma diye geçiniyor. bana kalırsa şu an beslenmeni düzelt sağlam bir diet yap . sanırım vücudun yağlı boy , kilo vb. belirtirsen daha iyi olur

Şimdi üstad
Boy 1-73
Kilo 67 vücudumda yağ oranı %18-19 larda göbeğim tulum çuvalı gibi sarkıyor aşagıya doğru :D ve yağlı hiç bir şey tüketmiyorum...

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı