• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Herkese Slm Bu da Benden

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tiamo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tiamo

Üye
Herkese slm.
Forumun yeni uyesiyim ayrıca bu sporda da yeni sayılırm.Yaklasık 7-8 ay dır ugrasıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum

dOstum vucudun gayet ii gozukuo..Yalnız daha onceden de sanki yapmıs ustune 8 ay tekrar yapıp bu hale geldigini dusunuourum ..Yada cok ii suplement takviyesi aldın sanırım yada baska bişey... :roll: . 8 ayda ust gogusu bu kadar doldurmak , bicepsleri bu kadar buyutmek bana zor gibi gelio ama olabilirde tabii...

Tiamo selam,
Vucudun gerçekten güzel. Fakat tek eksiğin kanatların. Kanatlara biraz ağırlık verirsen süper bi vucudun olacak. Tebrikler......

yedi aylık bi vücut olması biraz enteresan! kaslarda hem dolgunluk var hemde gayet define bi vücut yedi ay definisyon süren olmasın??

vücudun oldukça iyi dediğin gibi 7-8 ay ise tebrik ediyorum seni
ancak bence: tek sorunun göğüslerin biraz küçük kalmış onları aşağıya doğru yaymalısın biraz
alt göğüs çalış ve kesme hareketlerine yönelme
başarılarının devamını dilerim

sadece Kolların olcusunun 40cm soyleyeyim. Ayrıca verilen tavsiyeler icin de tesekkur ederim. Herkese ii calısmalar diliyorum

gayet güzel bi vücut alt göğüsün bence kötü olduu falan yok maşallah...Sen yoluna devam burası yorum yeri ama her yorumada kafayı yorma;)en iyi bildiğin senin bildiğin en iyi idman senin severek yakarak yaptığın idmandır.;)

Orantı çok güzel, aslında kollar ince, kanatlar çok yukarda kalmış ama göğüs kasları ve omuzun bele orantısı o kadar güzel ki, gerçekten estetik bir vücut çıkmış ortaya.
Kollar ince derken, yanılıyor olabilirim, ancak bana define bir 38,5 santim gibi gözüktü, şekil güzel, bu orantıyı koruyarak gelişmeye devam :)

karasanın dediği gibi şekil olarak oldukca güzel ve estetik bi vücud,bence kollarda iyi duruyor arkadasım,calışmalarında başarılar...

kardeş vücut süper ama poz werirken kolların bira fazla ayırmıssın bide foto yu biraz daha üstten çekte gül cemalini görelim
kimsin nesin bilelim
bide senin alt yapı war anlaşılan ya yüzme yada futbolla uzun süre uğraşmıssın gibime geliyo

Back
Yukarı