• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

herkese slm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
istanbuldan daha öncede fotolarımı eklemiştim yaş 17 boy 1.77.5 kilo 78 yorumlarınız (zerre kadar anabolizan ve benzeri doping maddesi kullanmış deilim sadece amino protein falan)

Eklentiler

• aa.JPG
    aa.JPG
    51,6 KB · Görüntüleme: 559
  • fit 2.JPG
    fit 2.JPG
    95,3 KB · Görüntüleme: 513
  • ffffff.JPG
    ffffff.JPG
    80,2 KB · Görüntüleme: 596
  • sırt.JPG
    sırt.JPG
    85 KB · Görüntüleme: 508
-Temel atılmış. :)
-Önkollar çok iyi.
-Bicepsler iyi.
-Abdominuslar fena değil.
-Göğüs için (fotograf bence tam yeterli değil ama..) bana sorarsan seçmen gereken egzersizler;bench press-dumbell fly-pullover.Yanlara açmak ve kafesi genişletmek için...
-Çalışmalarında başarılar...

spora yatkın bir vucut görülüyor.nekadar süredir bu sporla iç içesin önce bunu bilmek lazım gelişimin hakkında fikir yurutmek için.

valla 9 yaşından beri düzenli basketbol falan oynuorum aslında profesyonel olarak bi salonada gitmedim evde barfix var dumbel var yay falan kendi çabamla koşu falan ama bunlarıda düzenli olarak 1 senedir yapıorum

Spor salonuna gidip düzenli bir şekilde çalışırsan düzgün beslenirsen amacına cok kısa sürede ulaşabilirsin alt yapın iyi.Birde amacın nedir onuda yazarsan iyi olur

evet zaten şu an ist da deilim ama istanbula döndüğüm zaman düzenli olarak bir salona yazılıp düzenli bi beslenme programına gircem yaşım genç aslında ilerde turnuvalara katılmak isterim

arkadasim bence fizigin bu spora cok yatkin.en kisa zamanda isalonda calismaya basla.vücudun cok estetik duruyor bence yasinda cok genc.düzenli ve bilincli bir calismayla cok daha iyi olursun.

3 resimde de aynı poz var..kurallara uygun resimler içermemekte..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı