Herkesin motivasyona ihtiyacı var. iyi ve kötü yanlarıyla yorumlarınızı bekliyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş 17 . 1997 Doğumluyum 1 senedir uğraşıyorum bu sporla

Sırtım ve omuzlarım büyüyor ancak göğüsüm de yada göğüs genetiğimde sıkıntı var çıkmıyor :D ne yapmalıyım ?

ayrıca 79 Kgyim
Ayrıca ilkkez bu şekilde resim paylaşıyorum çıkmadıysa falan özur dilerim söylerseniz tam resim şeklinde atarım fotolar net olmadıgı ıcınde kusra bakmayın parasızlktan ögrencıyız tel yok :D

IMG00194-20140525-1533.jpg

IMG00205-20140602-1138.jpg
IMG-20140513-WA008.jpg
IMG-20140513-WA009.jpg
IMG-20140518-WA001.jpg

Eksiklerimi söleyip beni yönlendirirseniz sevinirim .. ayrıca göğüs hacmi için öneri yapın saygılı abilerim

Kafaya taktigin seye bak,ögrenciymis para yokmus,turp gibsin Massallah,gögüslerde zamanla düzelicektir,bide paran pulun olsa nasil olucakti merak ediyorum.Bütün telefonlar senin köpegin olsun:)Cok iyi coook!Aynen devam,gencler bizim gelecegimiz....

Göğüsün büyümez cunkı emınımkı az tekrar ve bechpress yapıyorsundur.. bench pressı dumbella yap, cablo crossver dips vs. devreye sok.. ve esnetmeyı ıyı yap.. kasının ustunde fascıa derısı vardır, onu esnetmez isen kası buyutemezsin, esneme yap mutlaka.

Alakası yok hacim için barbell press dumbelldan her zaman daha iyidir.Göğüste temel hareketlere odaklan 2-3 press 1-2 flies hareketi olabilir mesela her antreman.

Kafaya taktigin seye bak,ögrenciymis para yokmus,turp gibsin Massallah,gögüslerde zamanla düzelicektir,bide paran pulun olsa nasil olucakti merak ediyorum.Bütün telefonlar senin köpegin olsun:)Cok iyi coook!Aynen devam,gencler bizim gelecegimiz....
Çok teşşekkür ederim abicim inşallah gelecekte güzel bi isim yaparım :D[DOUBLEPOST=1403464184][/DOUBLEPOST]
Göğüsün büyümez cunkı emınımkı az tekrar ve bechpress yapıyorsundur.. bench pressı dumbella yap, cablo crossver dips vs. devreye sok.. ve esnetmeyı ıyı yap.. kasının ustunde fascıa derısı vardır, onu esnetmez isen kası buyutemezsin, esneme yap mutlaka.
göğüs programı konusunda hep farklı tavsieler aldım suan hacim için 6 tekrardan max kgde 7-8 set yapıorm dumble ıle yaptıklarımda tekrar sayısı daha fazla daha ıyı bi öneri varsa denerim abicim şimdidden teşekkürler

birde esnetme hareketlerinden örnek verırmısn

mesela dumbell bench presde ıyıce dumbelı asagı çek gerdır esnett. veya sol elını demıre yapıstır vucudunuda one it elı nsabıt kalsın gogusunu hıssedersın ztn

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı