Herkesten harika bir vücudum var ama bilek güreşinde sürekli yeniliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dxsadad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba abilerim ben yaklaşık 8 aydır evde 3-4 dumbell ile çalışıyorum.14 yaşındayım ve yaşımdakilerde hiç olmamasına rağmen göğüs bilek biraz da sırt kasım var.Biceps kasım da normalden bi tık yukarıda.
Bu yıl dershaneye başladığımda arkadaşlarla bilek güreşi yapmaya başladık.Arkadaşlar kasların var ama yeniliyosun diye hafiften dalga geçiyor gibiler.Cüsse ile ilgili birşey değil hepimizden iri çocuğu benim boyutlarımda arkadaşım yenmişti.
Gittim bilek kası geliştiren alet aldım çalıştırdım gene yeniliyorum yahu bir yardım edin hepsinin bileğini bu sefer ben yere değdireyim teşekkürler :)

vücut boyu,paralel olarak da kol-bilek boyu ve teknik önemli:)

biceps ama özellikle önkol un güçlü olması lazım omuz da iyi olursa daha iyi olur
seni yenenler senden kiloluysa eğer sen çok iyi değilsen normal sayılır vücut iriliği yada kaslı olmanın çok yararı olmuyor kas kütlen fazla değilse
bilek güreşi tekniklerini internetten öğrenebilirsin yada çalışmalarını

Bende senin gibiydim bir başlaıyorduk direkt bileğim yerde sonradan anlamadım ki yavaş yavaş değil birden gücü vereceksin. Tabi rakiplerin bilek büküyorda olabilir.

bilek bükmek,destek almak aslında bildigim kadarıyla yarışmalarda uygulanan değişik teknikler,kolunuzun hangi bölgesinin güçlü olduguna göre uygun tutuşlar var,kendimize en uygununu araştırmak lazım.

Genetik ve güce dayanıyor.Kemik yapısı sağlam olan biri kendinden kaslı olan birini yenebilir.VG ye başlamadan öncede okulda herkesi yenerdim..

vg yapmanız görsel açıdan fayda sağlar ve biraz güç verir hepsi o bilek güreşi farklı bir spor onların çalışmalarıda farklı işin uzmanlarından teknikler öğrenebilirsin internette var araştırabilirsin

Bılek guresı konusu moral bozacak bısey degıl cogunlukla genetık tabı bılek guresı antremanı yaparsanız zamanla cok saglam olabılır

Merhaba abilerim ben yaklaşık 8 aydır evde 3-4 dumbell ile çalışıyorum.14 yaşındayım ve yaşımdakilerde hiç olmamasına rağmen göğüs bilek biraz da sırt kasım var.Biceps kasım da normalden bi tık yukarıda.
Bu yıl dershaneye başladığımda arkadaşlarla bilek güreşi yapmaya başladık.Arkadaşlar kasların var ama yeniliyosun diye hafiften dalga geçiyor gibiler.Cüsse ile ilgili birşey değil hepimizden iri çocuğu benim boyutlarımda arkadaşım yenmişti.
Gittim bilek kası geliştiren alet aldım çalıştırdım gene yeniliyorum yahu bir yardım edin hepsinin bileğini bu sefer ben yere değdireyim teşekkürler :)

Bacak kaslarını geliştir o zaman yenersin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı