Hevesli birine tavsiye verin.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Usole
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Usole

Üye
Merhaba arkadaşlar. Acaba bana akıl verebilecek tavsiyelerde bulanabilecek var mı.
Kısaca özet geçmem gerekirse 140 küsür kilolarda idim şuan 93 kiloyum hala beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum biraz daha kilo vermek için.
Göbek bölgemde sarkmalar oldu haliyle biraz vücudumu sıkılaştırmak istiyorum. Spor salonuna gitme durumum yok açıkcası
Haftanın 6 günü işteyim. İşten kalan vakitlerimde kpss sınavına hazırlandığım için ders çalışıyorum. Kendi zevklerime hobilerime bile doğru düzgün vakit ayıramıyorum anlayacağınız.
Biraz gayret gösterip evde ders ve iş arasında 1-2 saatimi ayırıp spor yapmak istiyorum. İntrtnetten bir dambıl seti sipariş ettim. Burada veya youtube da evde dambıl ile basit antrenman önerileri var onları uygulamaya çalışacağım.
Sizce verim alır mıyım kendimi mutlu hissedecek kadar bi değişim görür müyüm kaç ay uğraşmam gerekir acaba.
Yardımcı olan arkadaşlar olursa çok mutlu olacağım. Teşekkür ediyorum =)

Her gün bir saat mi ayırmam gerek.
İşe 15.00 gibi başlıyorum gece 1-2 gibi çıkıyorum.
Sabah kalkıp derse oturuyorum dersten kalkıp işe gidiyorum =).
Günlük düzenim böyle

bence 1-1.5 saatini spora ayırmalısın kendin için bende kpss hazırlanıyorum bu sene hemde gidiyorum ama ben zayıfım o yüzden gidiyorum

Umarım emeklerinin karşılığını alırsın ahmet kardeş.

Ben 145 kilo falandım şuan 93 kiloyum.
Vücut analiz aletine girdim geçen hafta.
Vücüt yağ oranı: 19.0
vücüt yağ ağırlığı : 17.9
iskelet kası ağırlığı : 43.2

Sonuçlar böyleydi diyetisyen kas kütlen fena değil daha fazla kilo vermene gerek yok dedi.
Ben de evde dambıl falan biraz öyle uğraşsam vücüdum sıkılaşır mı acaba yoksa boşa mı vakit harcamış olurum onu merak ediyorum. Şu süreçte vakit en kıymetli şeyim çünkü malum =]

Sana kısa ama etkili prgram lazım bence vücuut ağırllığınla birkaç hareket yap yarım saatte yapabildiğin kadar yap

Kilo vermeme rağmen vücudum yeterince fit görünmüyor yanlış anlamayın bu konuları hiç bilmiyorum ondan böyle saçma sorılar soruyor olabilirim =d.

24 senelik profesyonel şişmanlık kariyerim var. Ama biraz aştım gibi 50 kiloya yakın verdim =)

Back
Yukarı