Lİse de muayyen Thai çalışıyordum ama kendi çapımda sadece 2 ay kursa gittim oda teknik bilgiler edindim ne kadar olduğunu sen tahmin etherhangi bir spor alt yapısı var gibi duruyor
Lİse de muayyen Thai çalışıyordum ama kendi çapımda sadece 2 ay kursa gittim oda teknik bilgiler edindim ne kadar olduğunu sen tahmin etsonra gölge boks u falan çalıştım kendimi geliştirmek için askerde çok iyi yapmıştım eğitimlerini biraz ağırdı
Boy 1.74 suan 63 bir ara 68 70 kg oldum değişiyor . 4 Set uyguluyorum toplamda 100 şınav à ulaşıyorm 2 veya 3 hafta da Set sayılırım arttırıyorm setin kolaylığını göre[DOUBLEPOST=1495398937][/DOUBLEPOST]Kilo ve boy kaç?
Ve programın nasıl merak ettim doğrusu?
Hocam tlfna programı indirim bakalım düzenli çalışıyoruz ara sıra aksakluk lar oluyor ama yaza ne durma gelecez bilmiyorum[DOUBLEPOST=1495398975][/DOUBLEPOST]1 ay için süper şınav çalışmışsın fakat mekik de sıkı çalışmalısın![]()
İmkan bulsam baslayacam da işten yorgun gelip sadece bunları yapabiliyorumSahsen cok guzel.body yapmaya basla sahsen hizli gelisirsin
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi