Hiçbir kaynakta bulamadığım soru(Steroid içerir)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrlaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrlaz

Üye
Forum ailesine merhaba

Hep merak ettiğim bir konu vardı interneti kurcaladım ama bir bilgi bulamadım, steroid kullanan biri biraktiktan sonra bir daha dogal yolla buyuyemez tezinin dogrulugu var midir ?

Birkaç konuda bir daha asla büyüyemez falan denilmiş ,şimdi bu kişi supplementlerini kullansa iyi beslense,sporuna devam etse dahi yerinde mi sayacak?

Öncelikle cevabınız için teşekkürler ,aslında genç bir arkadaşım bahsetti gectiğimiz haftalarda aklım takıldı
daha 20 yasında kol ölçüsü yanlıs hatırlamıyorsam 34-35 falandı ,deca testo kürünü girmiş kol ölçüsü 1-2 cm artmış ,şimdi bu cocuk bir daha küre girmezse gelişim kaydedemeyecek ve kol ölçüsü ve diger ölçüleri bu sekilde kalacak mı ?

Zaten merak ettiğim de bu 1-2 cm almış biri hani öyle kocaman sayfalarca kürler uygulayan bi adam değil ,basit teyyare bir kür yapıldıgını varsayalım yinede doğal gelişime veda mı etmiş oluyor :) başka tanıdıklarım da yok acıkcası öyle peynir ekmek gibi kür yapan :)

Zaten merak ettiğim de bu 1-2 cm almış biri hani öyle kocaman sayfalarca kürler uygulayan bi adam değil ,basit teyyare bir kür yapıldıgını varsayalım yinede doğal gelişime veda mı etmiş oluyor :) başka tanıdıklarım da yok acıkcası öyle peynir ekmek gibi kür yapan :)
Hormon seyiyesi kendini yenileyip iyilestirdiginde gelismedi devam eder tabiki, ama testo seviyesi eskisi kadar yuksek olur mu bilmem ama kesin olan bisey varsa zaman alicak

Marsdan Dünyaya Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Öncelikle 1-2 cm ölçü çok az. Neyse cevabına gelelim niye gelişmesin ki ? Hormon seviyeleri eskisine dönecektir elbet. Ayrıca küre girmek için gerçekten takviye duyduğunuzda yapmalısınız.

Üstüne basarak tekrar söylüyorum steroid ile şaka olmaz ! Bilinçsizce kullanıyorlar sonra yok öldürüyor hastahanelik ediyor 1-2 cm kol kası yapanlar bilinçsizce kullanıyor o kürü yapana aldığın ilacın zararlarını ve faydalarını say desem cevaplayamaz eminim. Steroid dikkatli ve doğru ürünleri kullandığınızda hiç bir zararı olmamaktadır aksine faydası dokunur. (Kasların daha hızlı iyileşir, güç artışı vs.)
Gerçi aynı şey supplementler içinde geçerli bilinçsizce kullanıyorlar sonra supplementler öldürüyor deniliyor böyle insanlar yüzünden biz sporumuzu yapamıyoruz onlar bence bu sporun yüz karası. Hayır anlamadığım olay şu okuyup araştırmak çok mu zor bilip bilmeden kullanıyorlar oku neymiş bu ürün ne işe yarıyor bunlarda o yok işte. Aman ne okucam derdindeler üşeniyorlar sonra bilinçsizce kullanıyorlar yok supplementler zararlı yok steroid zararlı böyleleri yüzünden hep bu ikili iftiraya uğruyor.

Testesteron kullanıpta testisleri çekilmeyen,küçülmeyen bir sporcu tanımadım,üstüne tedavisini yaptırmayan sporcu varmıdır onuda bilmiyorum,her ne olursa olsun müsabık olma niyeti yoksa yapay hormon almak kaydıyla vücudun Testesteron üretimini bitirmesi ve insanın göz göre göre buna göz yumması akıl işi değil tamamen psikolojik bir hastalık çünkü bunun başka bir açıklaması yok alt benlik ve süper egoya bir bağlantısı olmalı başka bir türlü açıklaması yok çünkü ..

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı