• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

High Anabolic

dostum yaşına göre çok güsel vücut yapmışsın
her neylen besleniyosan bizede söyle ...
kür yaptırdın mı?

Kilon çok iyi dostum kilo almanın ne demek olduğunu ben bilirim..Aynı yaştayız 89luyum bende..Yavaş yavaş yeni yetişen sporcuları görüyorum ve yarışmalarda kimlere rakip olacağımı da görüyorum...ii gidiyor dostum devam..
omuzlar iyi gözüküyor.ön omuz ve yan omuz güzel çıkmış.Ve bunuda sanırım antremandan hemen sonra çekilen fotoya borçlusun.Bişey isteyeceğim senden soğuk çekilmiş resimlerini de koyarmısın..Sırt pozları da eklemeni istiyorum aynı zamanda...Bacaklar ne durumda??Başarılar diliyorum...

oldukça ii gözukuosun ozellikle kollar baya iimiş ne kadar suredır yapıosun . birazdaa bilgi verirsen ii olur

Bencede kur.Bu yasta bole vucut biraz zor.Bize ne kadar suredir bb yaptigini yazarsan daha ii olur ;)

arkadaşım resimler iyi güzel çıkmışsın ama bu yaşta bu vücudu yapmayı nasıl başardın bişey kullandınmı vs vs diycem ama sen sadece resim eklemişsin bir daha bir şey yazmamışsın biraz daha kendini tanıtırmısın şu ana kadar gözüken görüntüyle değerlendirmem iyi tebrikler .

bende 1989 luyum.adam kürün Allah'ını yapmış..kutlamak lasım ama herseye rağmen..tek ufak eksiği göğüs oda olur zaten..ama dediğim gibi kürü abarmış gibi gelior..

U.F.U.K dedi:
Bencede kur.Bu yasta bole vucut biraz zor.Bize ne kadar suredir bb yaptigini yazarsan daha ii olur ;)

BAŞKA BİR FORUMDA 6 AYDA YAPTIM DEMİŞTİ. ORADA DA BAYAĞI BİR TARTIŞMA OLMUŞTU DOPİNG KULLANDIN KULLANMADIM DİYE. :D VARSA VAR NEDEN SAKLAMA GEREĞİ DUYULUYOR ONU ANLAMADIM.

ARSON dedi:
U.F.U.K dedi:

BAŞKA BİR FORUMDA 6 AYDA YAPTIM DEMİŞTİ. ORADA DA BAYAĞI BİR TARTIŞMA OLMUŞTU DOPİNG KULLANDIN KULLANMADIM DİYE. :D VARSA VAR NEDEN SAKLAMA GEREĞİ DUYULUYOR ONU ANLAMADIM.

6 ayda yaptim dediyse kesin yalan.Bende 3 yildir bb yapiorum daha onceki 2 yil boyunca haftada 2 gun gunde 1 saat yapiodum.Bu sene 3. senem
ve haftada 5 gun gunde 1.5 saat agir antreman yapiorum (7 aydir) kullandigim tozun haddi hesabi yok.
weight gainer
whey protein
creatin kullanmama ragmen bende bole vucut olmadi ustelik normal kullanim dozundan fazla kullaniorum. Yani sonuc olarak 6 ayda bole vucut yapmak imkaansiz olsa benim vucudumda bole olurdu

Sen yapamazsın bir baskasi yapar, herkesin genetik potansiyeli farklıdır.
Pump Forever'la bizim ortak bir tanıdığımız var, kendisi hayatında ilk kez GYM'e gittiğinde 120 kg. bench press yapıyor.
48 santim kalfları var.
Full kiloyla leg extension yapıyor, 15 tekrar, ve zaten daha sonra bir daha gitmiyor salona.
Tanığım en güçlü insan, aynı şekilde Pump Forever'ında...
3-4 senede 120 kg. bench press yapabilmek bile fena değildir, sen düşün, hayatında ilk kez eline halter alıp bunu yapmayı, ve yaşı o sırada 17 :D
Söylediğimde bir dirhem abartı yoktur, altını çizerim.

17 yaşında böyle görünmek gerçekten hoş olsa gerek ama daha o yaşta böyle görüneceğim diye kür yapmanın anlamı yok gibi geliyor çünkü o yaşta öyle kür yapmak bence ilerisi için olumlu değil olumsuz anlamda etkili olur vücut geliştirme açısından. Bu arkadaşımız için daha evvel kür muhabbeti geçmiş mi bilmiyorum ama 21-22 yaşlarında 1,5-2 senedir body yapan ve çok yiyen, iyi supplement alan ektomorf yapılı bir insan (karın kasları ve belin inceliği açısından) böyle bir vücut, hatta daha iyisini de yapabilir bence küre gereksinim duymadan.

Back
Yukarı