Bildirim gelmedi bana tesadüf eseri gördüm konuyu
@respect2us.23 a katılıyorum tamamen bench press'de negatife falan çok gerek yok bence. Aslında sabah bu konuya yorum yazacaktim ama
@respect2us.23 zaten yazacağım seyleri yazdığı için yazmamıştim. Su adam gibi yapmak da yanlış ama
Bu gayet güzel kollarini kilitlememesi dışında. Aslında kilitlemede tricepsler çalıştığı için prolardan da kilitlemeyenler var
Cok negatife konsantre olunursa ağırlıkdan feragat etmeek gerekiyor bence gerek yok. Kontrollü bir şekilde indirip patlayıcı şekilde kaldırmak en iyisi bence bench press'te.
Onun dışında hipertrofi icin 3 mekanizma konusunda pump bana pek yararlı gelmiyor ama düşük tekrarlı güç setleri ile 8-12 tekrarli setler hipertrofi icin en iyi mekanizma bence. Yılın beyleri ayları kuvvet çalışıp sonra 8-12 tekrarli vücut geliştirme stiliyle çalışmak yararli olabilir. Güç antremanlari ile de progresif overload sağlanabilir aslında ağırlığı haftadan haftaya artırmak kasitsa ama hipertrofi icin en optimal volum 8-12 tekrarlik setlerle sağlandığı söyleniyor.