Hokka burun

Düzgün bir burnunuz var,şahsen benim burnum sizin ki yanında gargamel gibi duracaktır.Ayrıca gövdenizde geriye doğru yatık değil.

Dostum biraz vücudunla barışık ol :)

hokka kotu bıse degıl ya karga burun olsaydın.yada egrı yada patetes vs gayen ıyı burun..genclık ıste..

• Like
Reactions: Azi
Güzel burnun kafana takma.Benim burnu görsen varya :D.Hele zaten yediğim darbeler felan çok fena bi duruma soktu burnu ama bi karizma katmıyoda değil hani :D:D

Keşke benim burnumda sizin ki gibi hokka burun olsaydı :)

ne güzel burun işte nesi var bunun gayet estetik :)

• Like
Reactions: Azi
Hokka Burun Kötü Birşey Değil ki :) çok güldüm ya buna, neyse merak etme hokka burun hafifçe yukarı kalkık burunlara denilir, o buruna sahip olmak için milyarlarını veren şahıslar var ama sahip olamıyorlar bir türlü doğuştan gelen güzel bir burnun var çok şükür ki buna sahipsin, ve en önemlisi sağlıklısın ;)

ah ah benimde burnum öyle olacaktı Azi'nin dediği gibi gargamel kalır benim burnumda seninkinin yanında.

Bir yönden YandımAli'yede katılıyorum bi sakal bırakırız birde düzgün kıyafetler ve asi bir bakış = karizma .. :)

karga buruna ya sahip olsaydın ne demek; yanlış bir düşünce... bu kadar şekilci olmayın! Ona bakarsak, burnu kargamsı olanlar intihar mı etsin?! Veya boyu 185cm ve altında olanlar ölsün mü? Lütfen dikkatli olalım.

Back
Yukarı