Horlamamın nedenleri ne olabilir?

40 yaşındayım. Boyum 188 ve kilom da 96-98 arasında değişiyor. Geçmişte kickboks, muay thai, wushu, wing tsun, bisiklet ve dağcılık sporlarıyla uğraştım. Yaklaşık 2 yıldır evde kendi kendime vücut geliştirme yapmaya çalışıyordum. Bundan 1,5 ay önce ise salona başlama zamanımın geldiğini düşünüp salona başladım.

Kilom fazla gibi görünse de boyumla kıyasladığımda fazla sayılmaz. Çok göbekli, tombul bir herif değilim. Zayıf da değilim. Mezomorf ayarında bir görüntüm var.

2 küsür ay önce sigarayı tamamen bıraktım. 22 yıl içtiğim meretten zaten tiksinme gelmişti.

Sigarayı bıraktıktan sonra horlamam arttı. Yani öyle böyle değil. İnsan kendi horultusuna uyanır mı? Ben uyanıyorum. Eşim özellikle çok şikâyetçi bu durumdan (haklı olarak).

Horlama sorunumu çözmek için ne yapmalıyım? Yani doktora mı gideyim, ne edeyim? Bu konuyla kulak burun boğaz mı ilgilenir, göğüs hastalıkları mı? İnternette baktım, bir gece hastanede yatırmaktan falan bahsediyorlar. Kafam karıştı.

bir kulak,burun boğaz a gidin o sizi yönlendirir en iyi ve hızlı çözüm bu şekilde[DOUBLEPOST=1525946673][/DOUBLEPOST]Burunda et olabilir sigarayı bırakmaktan dolayı balgamdan dolayı olabilir belki çözülemicek bir problem değildir bence

Back
Yukarı