Huzurunuzda kombinem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi günler 20 yaşındayım 4 aydır bb yapıyorum 175boyum 65 kilom var . Protein ağırlıklı gainer + creatine +glutamine kullanmak istiyorum sizce uygun mudur arkadaşlarım abilerim kardeşlerim ?

Creatine ile glutamine ayni anda kullanma. Amacin nedir ne istiyorsun onu söylersen daha iyi öneri sunabilirim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Creatine ile glutamine ayni anda kullanma. Amacin nedir ne istiyorsun onu söylersen daha iyi öneri sunabilirim

Pardon "Creatine ile glutamin'i aynı anda kulllanma" demenizdeki amaç nedir neye dayanarak böyle bir tavsiyede bulunuyorsunuz

Pardon "Creatine ile glutamin'i aynı anda kulllanma" demenizdeki amaç nedir neye dayanarak böyle bir tavsiyede bulunuyorsunuz
Kardesim 4 aylik bb yapan bi insan icin hem creatin hem glutamin agir gelir. Bunlari kullanirsa cok saglam idman atmasi hakkini vermesi gerekir atamassa aldigi takviyeler cöp olur. Yag olur çiş olur parana yazik. yanlismi biliyorum yanlisim varsa duzelt.

Yada protein tozu + creatine + glutamine + bcaa mı kullanayım ne yapayım bi yardım edin .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı