Hybrid tricep extension&press

denemek lazım görüntü olarak benimde hoşuma gitti :D

yaygın bir hareket olmadığından yorum yok herhalde.
Ben ilk defa görüyorum.

ben bu hareketi toplam 3 antrenmandır uyguluyorum. tutuş şekli nedeniyle bileklerim rahat ediyor. ben evde çalıştığım için bar veya dumbell ile çalışmak durumundayım. triceps de bu ekipmanla yapacağın hareketler belli. bu hareketi ısındıktan sonra ilk 4 set yapıyorum , olabildiğince ağır kiloyla peşinden bar ile lying triceps 3 set ve kickback 3 set son olarak ta 3 set dips , arka kolum resmen tutuşuyor.

seyretmek isteyenler için linki tekrar yapıştırayım.

http://www.5min.com/Video/Hybrid-Tricep-Extension--Press-264677575

bugün triceps günümdü, denedim ama açıkcası yeterince verim alamadım, videoda bahsettiği kadar pumping olmadı, ayrıca tricepsi genelde yapabileceğim max. ağırlıkla yaparım, yüksek kilolarda denge sorunu oldu dumbelları kaldırırken, düşük kiloda ise istediğim pumping gerçekleşmedi.

ben 45 derece bench te yapıyorum. ilk seferde harekete alışmak biraz zor belki onun için hissetmemiş olabilirsin. zaten alışınca denge sorunu ortadan kalkıyor. yüksek kiloda tam olarak kolların yanıyor. ben de ilk seferde pek birşey anlamadım sonra videoyu 8-10 defa daha izledim. hareketi tam olarak aynı şekil ve hızda yapınca iyi oluyor.

Back
Yukarı