chillout
Üye
Arkadaşlar yaklaşık 8 aydır yüzme kardiyo ağırlıklı spor yapıyorum ve son 3 aydır VG yapıyorum. Boy 174 ve 76 kilodan 68 kilolara kadar düştüm. Göbek çevresinde çok yağlanma vardı fakat şu an karın kasları nerdeyse belirgin. Kol ölçüsü ise 35 cm. Beslenmeye çok dikkat ediyorum ve hergün 4-5 öğün protein ağırlıklı yemeye dikkat ediyorum. Fakat sabah 8 akşam 6 çalıştığım için yemek genelde problem oluyor ve yanımda ton balıklı sandviç yumurta meyve ne varsa işe getirmeye çalışıyorum. Fakat özellikle öğle yemeklerinde kızartma pilav gibi yemekler olunca besinler yetersiz kalabiliyor. Şu anki hedefim hacim yapmak.
Son olarak sabah kalkınca ve antreman sonrası olmak üzere GNC whey kullandım.
Şu an ise elimde optimum hydrowhey, optimum casein, EAS glutamine powder ve GNCden aldığım B vitamini kompleksi var. Bu ürünler ile kombinasyon yapmak istiyorum. Ürün tercihlerim ve kullanımları hakkında değerli yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Son olarak sabah kalkınca ve antreman sonrası olmak üzere GNC whey kullandım.
Şu an ise elimde optimum hydrowhey, optimum casein, EAS glutamine powder ve GNCden aldığım B vitamini kompleksi var. Bu ürünler ile kombinasyon yapmak istiyorum. Ürün tercihlerim ve kullanımları hakkında değerli yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler