• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

içler acısı.. yorumlarınızı bekliyorum..

ya teşekkürler dostum paylaşım için önerebileceğin bir program varmı yada ben salona gidince salondaki hoca sanırım uymam gereken bi spor listesi ve diyet listesi verimi sanırım ne yapmam gerektiğini söylerler değilmi.

Tabıkı..Hocanın gorevı zaten bu..Antrenman programını o zaten hazırlar..Besenme konusunda da rıcada bulunursan program hazırlayabılır..

Salonda hoca seni yönlendirecektir eğer yönlendirmesse vücudundaki temel bölgeleri çalıştırmaya bak. Az ağırlık çok tekrar bu bölgelere yoğunlaş. Eminim ki hemen yağları atmak istiyorsun ama ayda 4 ve ya 5 kilo fazladan verme. Eğer ki verirsen beslenmenin eksik olduğu anlamına gelir. Beslenme bölümüne ve Flexor hocanın ilk ay programına bakmanı öneririm. Bu site bir kütüphane ne bakman gerektiğini bilirsen sana müthiş bir olanak sağlar.

evet bende öle tahmin ediyorum hocalar yardım eder bu konularda mutlaka ki yağlara gelince evet yağları bir an önce atayım ki vücuttan zaten boyuma göre kilomda 5-6 kg gibi bir fazlalık var gerisi kalanda yağ yakımı olur zaten flexor hocanın ilk prog.bulamadım

Yağ yakımından ziyade öncelikle kütle için uğraşman gerek. Önce kas kütlesi sonra diyetle yağ yakımı. Önünde uzunca bir yol var. Vücudu doldurman gerek. Birde kılları en kısa sürede halletmelisin. Kolay gelsin.[/QUOTE

nasıl yani yağ yakımından önce kas kütlesi artırmam lazım önce yağları yok etmek gerekmezmi biraz yardımcı olursan sevinirim luciano bu arada hele şu vücudu bir şekle sokalım kıllları yolarız arada bir :))

Yağlarla uğraşmadan kas kütlesini arttırman gerek. Zaten diyete girdiğin zaman yağ oranın düşecek. Bunun için kaliteli karbonhidratlar ile yüksek protein alacaksın hepsi bu. Yani pirinç, makarna, patates haşlama ile hindi göğsü, tavuk göğsü, yağsız haşlama kırmızı et yiyeceksin. Böylece kas kütleni korurken yağ yakımı da sağlayacaksın.

Arkadaşım bence ağırlığa başlamadan önce ağırlıklı olarak cardio yapmanı ve sağlıklı beslenmeni tavsiye ediyorum. Vücudun durumu alıştıktan sonra (belki 2-3 ay sonra) ağırlıklı idmanlara başla, çok daha rahat edersin ve fazla zorluk çekmezsin ;)

berbat durumda vücudun...

"berbat" denilebilecek kadar kötü bir vücuda sahip değil.Ondan çok daha fazla yağlı - göbekli insanlar gördüm ,düzenli bir beslenme ve sporla çok rahat ideal vücuduna kavuşabilir...

kızma ama niye ekledin ki resimlerini açıkçası fazla birşey göremedim ben...

Adam seki yapmak icin değil yardım istemek icin koymuş resimleri. BAkın bu benim ölcülerim bunlar ne yapmalıyım diyo adam. Benim vucuduma bakında Kas görün demio dikkatini cekerim. Elestirmeden önce bi arkadasın demek istediğini anla. Kırıcı olmaya gerek yok. Yapıcı olalım lütfen. Ayrıca ben bunları sert bi sekilde yazmadım. Sakın öyle sanma. Normal bi sekilde uyarıyorum sadece kardesim.

ya arkdaşlar ben birde şunu anlamıyorum forumda bende kilolu ve kısa boylu olan ark.lar var ama benden fit görünüyorlar bu nasıl oluyor acaba :)

ya arkdaşlar ben birde şunu anlamıyorum forumda bende kilolu ve kısa boylu olan ark.lar var ama benden fit görünüyorlar bu nasıl oluyor acaba :)
senden kilolu derken yağlı mı demek istedin, yoksa 82 kilo yağlı kişi ile 88 kilo sırf kaslı kişiyi yanyana koyduğumuzda 88 kilo olan daha fit duracaktır. kas oranı ile ilgili bir durum yani..

vücuduna gelirsek..işin biraz zor ama imkansız değil. sonuçta ne demiş atalar: azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz...yeterki iste...

:) kıllara gelirsek..bence onlar sonraki iş. önce vücuduna konsantre ol...küçükken kıla çok meraklıydık. bir yerimizde tüy görünce arkadaşlara gösterirdik kılımız var diye ama insan büyüdükçe ve bu sporla ilgilenmeye başladıkça nefret ediyor...

pesimistinde dediği gibi dostum ben oraya şekil olsun die koymadım fotolarımı bende bu spora gönül vermek isteyen biriyim ve siz değerli ark.lardan bilgi ve birikimlerinizi almak istedim hepsi bu.

Sen dogru olanı yapmıssın..Bılgısız ve cahıl hocalara kendını emanet edecegıne forumdan ve forumdakı bu spora gonul verenlerden yardım ıstıyorsun..Zaten baslıgında soyle kasım var boyle hacımlıyım fılanda dememıssın..

Sen dogru olanı yapmıssın..Bılgısız ve cahıl hocalara kendını emanet edecegıne forumdan ve forumdakı bu spora gonul verenlerden yardım ıstıyorsun..Zaten baslıgında soyle kasım var boyle hacımlıyım fılanda dememıssın..

katılıyorum.
Umarım burdaki değerli hocalardan ve bu spora gönül verenlerden cok sey öğrenirsin.. Sen iste yeter olur ins gerisi. Sıkma canını ;)

Back
Yukarı