iş yerine rahat götürebileceğim öğün istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Efe06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Efe06

Üye
beyler bildiğiniz gibi bu vg. yi iş olarak yapmadığımız sürece kolayca beslenme ve rahat kas yapmak çok zor. Hele ki çalışıyorsanız falan işiniz tamamen şansa kalmış demektir o gün ne çıkarsa onu yersiniz mecbur. Benim sizden istediğim tavsiye bol protein ve az yağ içeren Anaöğün yerine geçecek bir yemek, karışım vs.
Tecrübelerinizin yararıma olacağını düşünüyorum. Şunu da eklemek gerekirse ben sabah 7buçukta çıkıyorum evden ve Anaöğün zamanım 1 falan yani o saate kadar durup da bozulmayacak şeyler olmalı. :confused: İyi forumlar dilerim

tamamda işte bi soğuk yenebilecek bide yenemeyen şeyler var yani o kadar saat öyle oda sıcaklığında dursa bozulma olmaz mı?

tamamda işte bi soğuk yenebilecek bide yenemeyen şeyler var yani o kadar saat öyle oda sıcaklığında dursa bozulma olmaz mı?

Ben calistigim zaman kaba koyarim hic fark etmez yogurt bile koyarim calistigin yerde derindondurucu veya buzdolabi varsa posetin icine koy ne o diye sorarlarsa salata dersin . Bu spor böyle işte bazı fedakarliklar istiyor :))

somon tam buğday ekmeği veya sandviçlik tam buğday alıyosun, somon ise yarısını bölüyorsun, için boşaltıyorsun, içine 100-150-200gram haşlanıp didiklenmiş tavuk göğüsünün birazını koyuyorsun domatesi ince ince dilimliyorsun 2-3 dilimde üzerine ondan koyuyorsun birkaç sapsız maydanoz yaprağı koyuyorsun, üstüne kalan tavuğu koyup son olarak ince dilimlenmiş 1-2 dilim kaar peyniri koyuyorsun streçliyorsun. İşyerinden veya dışarıdan aldığın ayranınla beraber tüketiyorsun. Afiyet olsun :D

dardanelin light ton balığı var 0 karbonhidrat ve 1 gr yağ var galiba içinde 20 gr a yakın protein var direk ondan al ye en temizi

Back
Yukarı