Işe yarar android uygulamaları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FuKaGa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FuKaGa

Üye
Merhabalar vg sirasinda antremanda. Veya beslenmemizde kolaylık sağlayan android uygulamalarından bildiklerinizi. Yazarmısınız. Bide yanlarina ne ise yaradiklarini yazarsaniz sevinirim ilk ben başlıyorum sizde yazın herkes faydalansın :)

1 Fatscreet : gün içinde ne yediğini yazarak nekdr karbonhidrat ne kdr protein yağ kalori yediğinizi öğrenebilirsiniz.

2 Noom Walk : gün içinde attığınız adımları sayar

3 Pedometer: koşu ve yürüyüş esnasında ne hızla nekdr zamanda ve ne kadar yol yürüdüğünüzü öğrenebilirsiniz

LG-E612 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uygulamalar için teşekkürler

Merhabalar vg sirasinda antremanda. Veya beslenmemizde kolaylık sağlayan android uygulamalarından bildiklerinizi. Yazarmısınız. Bide yanlarina ne ise yaradiklarini yazarsaniz sevinirim ilk ben başlıyorum sizde yazın herkes faydalansın :)

1 Fatscreet : gün içinde ne yediğini yazarak nekdr karbonhidrat ne kdr protein yağ kalori yediğinizi öğrenebilirsiniz.

2 Noom Walk : gün içinde attığınız adımları sayar

3 Pedometer: koşu ve yürüyüş esnasında ne hızla nekdr zamanda ve ne kadar yol yürüdüğünüzü öğrenebilirsiniz

Noom Walk bulamadım o.O

Noom Walk bulamadım o.O

Telefonunuza uyumlu olmaya bilir bende bu sekilde yazinca çikiyor
maga2ygy.jpg

Telefonunuza uyumlu olmaya bilir bende bu sekilde yazinca çikiyor
maga2ygy.jpg

Doğru cevap :D Walk Tracker i buldum deneyip yarın yazacagım. Neden böyle bir program uyum sorunu cekerki arkadaş herneyse :D

Back
Yukarı