Uzunoglubetul
Üye
Haftada 3 gün full body çalışıyorum haftada 1 hit kardiyo.6 ayda 17 kilo verdim yaş 17 şuan 58 kiloyum boy 166 Göğüs 93/Bel 68/Kalça 94 yağ oranim yaklaşik %16 kas kütlemi artırmaya yönelik çalışıyorum.Bilincsizce ilk 2.5 ay kardiyo yaptım.Son 3 aydır ağırlık antremanı yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum.
Squat (40 kg)
Deadlift (30 kg)
Leg extension
Bench Press (35 kg)
Butterfly (25 kg)
Biceps Curl
Sehpada arka kol
Barfiks 5×5
Seated rows
Shoulder Press (30 kg)
Dumbell Shoulder Press (25kg)
Push press (30 kg)
Hip thrust (60 kg)
Güncel olarak antremanlarım bu şekilde 3 ay öncesinde boş bar ile çalışıyordum ağırlık gelişimim sizce nasıl programda eksik var mıdır önerileriniz nelerdir ayrıca haftada 2 gün abs çalışıyorum.Ayrica üst vücut neredeyse parçalı bir görünüme kavusmuşken alt vucutta iç bacağım yüzünden kötü bir görüntü oluyor bölgesel yağ yakımı yok o yüzden ben o bolgeden kas kas kazanmaya sıkılaşmaya bakacağım önerileriniz neler nasıl bir yol izlemeliyim?
Squat (40 kg)
Deadlift (30 kg)
Leg extension
Bench Press (35 kg)
Butterfly (25 kg)
Biceps Curl
Sehpada arka kol
Barfiks 5×5
Seated rows
Shoulder Press (30 kg)
Dumbell Shoulder Press (25kg)
Push press (30 kg)
Hip thrust (60 kg)
Güncel olarak antremanlarım bu şekilde 3 ay öncesinde boş bar ile çalışıyordum ağırlık gelişimim sizce nasıl programda eksik var mıdır önerileriniz nelerdir ayrıca haftada 2 gün abs çalışıyorum.Ayrica üst vücut neredeyse parçalı bir görünüme kavusmuşken alt vucutta iç bacağım yüzünden kötü bir görüntü oluyor bölgesel yağ yakımı yok o yüzden ben o bolgeden kas kas kazanmaya sıkılaşmaya bakacağım önerileriniz neler nasıl bir yol izlemeliyim?