"idman sonrasi için protein ağirlikli yemek tarifiniz var mi ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neverzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neverzz

Üye
Protein diyeti yapıyorum ve her idmandan sonra ve akşam üstü tavuk göğsü yemekten çok sıkıldım.Alternatifleriniz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim

kirmizi et :)

Tavuğun göğüs kısmı yerine but kısmını deneyebilirsin tadı daha güzeldir göğüs kısmından.
Yine alternatif olarak heldic'in dediği gibi kırmızı et olabilir.
Balık olabilir, konserve ton balığı olabilir, yumurta olabilir.

Şimdilik aklıma gelenler...

Sabah kahvaltısı öncesi 1 ölçek gaspari myofusion 25gr protein.( içinde 2gr şeker olması bana
biraz dinçlik veriyor )
myofusion 1 ölçek ; 2 gram şeker , 3 gram yağ, 1 gram lif ve 25gram protein.

yarım saat sonra sabah kahvaltısı: 4 yumurta beyazı + 1 tane tam yumurta + 50-100 gr lor peyniri
(genelde göz kararıyla koyuyorum ya da yiyebildiğim kadar yiyorum alıştı bünye bir yerde duruyor
:=) ) + 1 su bardağı yulaf ezmesi + 1 su bardağı süt (yağsız süt , çünkü aldığımız myofusionda
da bir miktar az miktarda yağ vardır ) karıştırırız .

öğle'ye kadar acıkıyorum diyorsanız ara öğün olarak1 adet konserve ton balığı 80 gramlıklardan
ufak boylu olanlardan , kafadan 20gr protein alırız ( yağını süzdürün )

Öğle ; sulu gıdalar tüketelim , salata , ve mümkünse haşlanmış tavuk falan yada et ürünleri.
yani yaklasık bi 30 - 40 gr protein alabilirsek güzel olur mesela mümkünse şöyle de yapabiliriz ;
1 tabak makarna + 100 gram lor peynir(20 grm protein )yanında 100gram tavuk ( 18-20gram protein )
toplam 40 gr burdan.

Antreman sonraları gaspari myofusion =25 gr pro.

akşam'a kadar acıkırsak 1 kutu dardanel daha tüketirsek 20 gramda oradan gelecek

Akşam 200 gr haşlama tavuk göğsü . 1 tabak makarna veya pilav =60 gr protein toplam 215gr protein

Sabah kahvaltısı öncesi 1 ölçek gaspari myofusion 25gr protein.( içinde 2gr şeker olması bana
biraz dinçlik veriyor )

yarım saat sonra sabah kahvaltısı: 4 yumurta beyazı + 1 tane tam yumurta + 50-100 gr lor peyniri
(genelde göz kararıyla koyuyorum ya da yiyebildiğim kadar yiyorum alıştı bünye bir yerde duruyor
:=) ) + 1 su bardağı yulaf ezmesi + 1 su bardağı süt (yağsız süt , çünkü aldığımız myofusionda

öğle'ye kadar acıkıyorum diyorsanız ara öğün olarak1 adet konserve ton balığı 80 gramlıklardan

Öğle ; sulu gıdalar tüketelim , salata , ve mümkünse haşlanmış tavuk falan yada et ürünleri.
yani yaklasık bi 30 - 40 gr protein alabilirsek güzel olur mesela mümkünse şöyle de yapabiliriz ;
1 tabak makarna + 100 gram lor peynir(20 grm protein )yanında 100gram tavuk ( 18-20gram protein )
toplam 40 gr burdan.

akşam'a kadar acıkırsak 1 kutu dardanel daha tüketirsek 20 gramda oradan gelecek

Akşam 200 gr haşlama tavuk göğsü . 1 tabak makarna veya pilav =60 gr protein toplam 215gr protein

Oldukça zengin bir beslenme menüsü yazmışsınız.Ben animal cuts kullanıyorum ve beslenme programım şu şekilde;

-Sabah sadece 2 yumurta sarısıyla beraber

idmandan sonra 3 aminoasit alıyorum ve evde 150 gr tavuk göğsüyle beraber yanında yoğurtla yiyorum.

Akşamda yine 150 gram tavuk göğsü yanında yoğurt bazen bu öğünlerdeki tavuk göğsü yerine 160 gr lık ton balığı yiyorum.

taze balık tüketebilirsin ızgara yaparak veya fırına koyarak çok güzel oluyor

hep aynı yemekleri yememek gerek sıkılıyor ınsan balık kırmızı et tavuk hindi bunları farklı gunlerde tuketsek daha sağlıklı olur hemde sıkılmayız aynı şeyleri yemekten

biraz dinçlik veriyor )

toplam 40 gr burdan.

çok güzel beslenme. wheyi olmayan birisi menüdeki wheyleri kaldırıp aynen uygulayabilir. 70-100 kgler için uygun.

ton balıgını bıraz kızartıp yumurtayla pişir..baya guzel proteyn bombası olur..

Back
Yukarı