ataduyan
Üye
evet arkadaşlar ben göğüs idmanımı 4 hareket olarak yapıyorum ve her hareketin ilk setine 3 kg ile giriyorum (önceden hep 3 kg ile yapardım ama ağırlık artırımına gittim) 2.ve 3. sette 5 kg ile devam ediyorum.ilk yaptığım harekette güzel oluyo ama diğer hareketlerin ilk setlerinde 5kgın ardından 3 kg ile yeni sete girmek çok hafif geliyo sanki bişey yokmuş gibi bu sefer 5kg ile giriyim desem ağır olcak biliyorum.bunun bi zararı olurmu?
Bide göğüs idmanımdan sonra (az veya çok) göğüs kaslarım ağırır.ama bicepslerimde aynı ağrı olmuyor olmayıncada gelişmediklerini düşünüyorum ama pazularda 1.5 ayda 1.3 cm gelişme var.birbirine zıt durum oluyo haliyle. bu konuda bilgi vericek varsa sevinirim.((bu arada bu ağrılar hamlık ağrısı değil))Bu arada biceps için 3 hareket hafif geliyo 4 hareket yapıyorum tam oluyo buna rağmen idman sonrası ağrı olmuyo.
teşekkürler...
Bide göğüs idmanımdan sonra (az veya çok) göğüs kaslarım ağırır.ama bicepslerimde aynı ağrı olmuyor olmayıncada gelişmediklerini düşünüyorum ama pazularda 1.5 ayda 1.3 cm gelişme var.birbirine zıt durum oluyo haliyle. bu konuda bilgi vericek varsa sevinirim.((bu arada bu ağrılar hamlık ağrısı değil))Bu arada biceps için 3 hareket hafif geliyo 4 hareket yapıyorum tam oluyo buna rağmen idman sonrası ağrı olmuyo.
teşekkürler...