idrar sonrası gelen kan

xxMassacrExx

Yeni Üye
herkese selamlar,

başlığı bile ürpertici, siz düşünün sabah uykudan kalkıp boyle bir sahneyle karşılaştıgımdaki halimi :) konuyu detaylandırıp mide bulandırmak istemem ama işimi bitirip kalktıgım zaman 2 damla kan aktıgını gordum.. internetten de konuyu arastırmaya calıstım. forumda supp.lerin bobrekleri yordugu ile ilgili bazı konular var ama yine de danışmak istedim. kullandıgım supplementler arasında animal pak de var.. bu pak i kullanmaya basladıgımdan beri idrarın rengi sapsarı ve idrar yaparken aşırı bir yanma var kullananlarda bilir kokusunu da cok kotu yapıyor... bir dönem ara verdim tekrar basladım fakat ilk defa bu durumla karşılastım simdi tamamen kestim kullanmıyorum. size danışmak istedigim protein, glutamine, bcaa(tablet) da kullanmaktayım bunları da keseyim mi.. yoksa yine aynı dozlarda devam edeyim mi ? b vitamini de kullanmamda fayda olur mu?
tavsiyeleriniz rica ederim.

saygılar

Son düzenleme:
böbreklerinizin sağlıklı çalışması için yeterince su tüketiyormusunuz ?
kullandığınız supplementler böbrekden çok karaciğeri zorlar.. uzun süreli kullanmamak arada mola vermek lazım..
yinede kan gelmesi değişik bir durum ..idrar yollarıyla ilgili bir sorunda olabilir.. vakit kaybetmeden dotora görünün
geçmiş olsun

Eğer yanma varsa, büyük ihtimalle nedeni supplement kullanımından değildir. Doktora görünün derim.

arkadaşım animal pak kullanırken bendede aynısı olmuştu fazla vitamini vucut idrarla atıyor bunun olması normaldir

teşekkürler arkadaslar, su tuketimini arttırmaya basladım durum duzelmiş gozukuyor tabi doktora gitmekte fayda var.. ben heralde biraz abarttım kullanımı, zaten bitanesinin uzerinde su kadar kullandıktan sonra su kadar sure ara verin diye yazmıyor ki anca avuc avuc için olcek olcek için diye yazmasını biliyorlar:) şuana kadar baktıgım supp.lerde sadece birkaçında kullanım talimatında 5 haftadan sonra su kadar sure ara verin vs. şeyler yazıyordu...

Ben de Animal Pak kullanıyorum; ama sendeki gibi bir şeyle karşılaşmadım. Vücudun vitaminleri tutmuyor heralde.

Normal bir kişinin bile su tüketimi günde minimum 2 litredir. O kadar supplement kullanıyoruz. Böyle bir sporcunun su tüketimi ortalama 4 litre olması lazım. Bu miktarı isteyerek mi içersiniz zorla mı içersiniz bilemem. Sonuçta zorla değil mecburi :)

Back
Yukarı