Ifbb new york pro 2009 (returns of the markus ruhl)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GoDDy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

GoDDy

Üye
ıfbb ligi yarışması olan newyork pro 2009 powerhouse gymin sahibi olan Bev francis tarafından organize edilmiştir.bu yarışma da ilk 5 e giren yarışmacılar önümüzdeki mr.olympia yarışmasında yarışmaya hak kazanmışlardır.Yarışmanın en gözde ismi tabiki Markus ruhl du.yarışmaları bıraktığını açıklayan markus newyork pro da 3. olup mr.olympia da yarışmaya hak kazanmıştır.Bu da markusu podyumlarda tekrar göreceğimiz anlamına geliyor.Yarışmada birinciliği Evan cetropani göğüslerken 2.liği ise dennis james kazandı ...

Evan cetropani yi animal pakın reklamlarından hatırlayanlar vardır.
ıron man pro da 1. olan Silvio samuel dünya starlarının ardından 4.lükle yetindi...

SONUÇLAR

1.Evan Cetropani
2. Dennis James
3. Marcus Ruhl
4. Silvio Samuel
5. Hidetada Yamagishi
6. Tarek Elsetouhi
7. Darrem Charles
8. Eugene Mishin
9. Sergey Shelstov
10. Ben White
11. Michael Kefalianos
12. Francisco Bautista
13. Eduard Van Amsterdam
14. Leo Ingram
15. Francisco Javier Mula

Eklentiler

• 1..jpg
    1..jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 667
  • 2..jpg
    2..jpg
    69 KB · Görüntüleme: 633
  • 3..jpg
    3..jpg
    71 KB · Görüntüleme: 724
...

podyumdan bir görünüm...

Eklentiler

• podyum1.jpg
    podyum1.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 634
  • podyum2.jpg
    podyum2.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 611
markus baya bi kuru çıkmış ama yaşına göre baya bi başarılı gözüküyor. olympia da çok merak ediyorum renklendirecek podyumları...

Evan Cetropani bu genç yaşına rağmen kaslarındaki bu dolgunlukla çok iyi gözüküyor gelecek vaad ediyor.

Dennis James pro olduktan sonra ilk şampiyonluğunu kazanacaktı ama olmadı onun içinde üzücü olsa gerek.

sayğılar...

evan pro olalı çok olmadı ya geçen seneydi ya da önceki sene.. valla helal olsun..

Ne olacak bu Markus'un tricepsler yahu:)

Artık DNA kodlarını değiştirmekten başka çaresi yok sanırım.

Tricepsleri çok ilginç, peak'i iyi ama kısa.

Bundan dolayı da hep hacimsiz duruyor.

Son düzenleme:
evan'ın bacaklarını beğenmiyorum şahsen..olympiada heath, cutler,dennis james gibi rakiplerin karşısında işi çok zor..

markus ruhl newyork pro 2009 için normal yarışma kilosundan 10 kilo daha vermiş ama yine de 3. oldu eski o night of champions zamanında ki kasları daha bi kaliteliydi meydandaydı son yıllarda ise eskilerden eser yok her seferinde tam define olmak için yeteri kadar su atamadığı gözüküyor...
yine de idolüm :D

Hidetada Yamagishi'nin formu da dikkat çekici.

bu yarışmalarda podyum arkası kulis yapılıyorsa bunda en başarısız sporcu markus tur. BB funlarına kendini çok sevdirmiş ama juriyle yıldızları bi türlü barışmamıştır.

bence markus ruhlun formu iyi görünüyor, en azından vascularity görünüm artmış ve yarışma için iyi bir kurulukta cıkmış..

Dennis James genetigini en cok begendigim 2 vg ciden birisi.. gerçekten muazzam bir göğüs yapısı; genişlik, dolgunluk, simetri herşey kusursuz gibi..sırıtnın kalınlıgı en iyi özelliklerinden birisi..biraz beli kalın gibi, ama bu yarışmada ben daha kuru gördüm Dennis James'i.

hidetada yamagishinin formu harika, yani yagsız ancak bu kadar kaliteli büyüyebilir..bacakları kalınlık ve çizgilerin derinligi olarak, çok büyük avantaj saglıyor ona..
eksiklerini kısa bir süre içerisinde çok iyi kapatmış, daha iyi dereceler alacagı kesin, ama bunu olympiada başarabilmesi biraz zor, hernekadar cok simetri sahibi olsada.

silvio samuel'in formu pek değişmemiş, bu adamların omuz yapısını bir türlü begenemedim..büyük ve kalın tricepsler ama bunu amamlayacak bir omuz yapısı yok.

evan cetropani çok iyi bir kütle yapmış, özellikle komple kolu çok göze çarpıyor, yine de bicepsleri pek iyi değil. bacakları aslında çok iyi duruyor, ama biraz definasyon sorunu var..şahsen kemik yapısını cok begenmedim..sırtı da çok iyi değil aslında, belki 1.lik biraz fazla bir derece oldu onun için diye düşünüyorum..

ya bişi itiraf edeyim ...çok çirkinler yahuu.. arnoldun estetik görüntüsü nerdeee bunlar nerede. ya ben anlamıyorum sırf et ve kas kütlesinin hacmiylemi oylanıyor bu yarışmalar. hiçmi göz sevki yoktur yahu

Back
Yukarı