Ifbb pro serdar aktolga biceps antremani

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TheTank
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TheTank

Üye
IFBB PRO SERDAR AKTOLGA BİCEPS ANTREMANINI DETAYLI BIR SEKILDE ANLATIYOR GERCEKTEN COK GUZEL BIR CALISMA OLMUS AYRICA MOTİVASYON VERİCİ ÇOK ANLAMLI SÖZLERDE SÖYLÜYOR SPORA YENI BASLAMIS VE GONLUNU VERENLER ICIN COK GUZEL ÇALIŞMA BUYRUN LINK

Son düzenleyen: Moderatör:
Serdar abi nin biceps antremanı her ne kadar düşük kilolarla yaptıysada bu videoda gerçekten gaza getirici olmuş söylediği sözlerde hoşuma gitti

Son yaptıgı scoot curl ile hummer curl'ü nasıl birleştirdi ben onu anlamadım anlayan birisi var ise anlatabilirmi rica etsem ?

bugün bu antremanı uyguladım. daha önceden flexor hocanın önerdiği antremanı uyguluyordum. değişiklik için program arıyordum ve bunu denedim. harika sonuç aldım.

videoda 6.08 . saniyelerdeki scot curl yaparken sol bicepsinde yuarlak bisey cikiyor o ney?

Son yaptıgı scoot curl ile hummer curl'ü nasıl birleştirdi ben onu anlamadım anlayan birisi var ise anlatabilirmi rica etsem ?

süper set yaptı orada

scoot curl ardından gelen hummer curl ikis birden 1 set sayılıyo . bunu 3 kere tekrarlıyosun normalde 6 set olan şey 3 e düşmüş gibi birşey oluyo süper setliyince .

bodye yeni başlamış adamların profesyonellerin programları yapması yanlış . bu programları yapman için önce serdar gibi olman lazım

Ben bu antreman programını geçen hafta denedim, gerçekten çok iyi bir idman çıktı,aynı heavy duty şeklindeki gibi kollarım gerim gerim gerildi ama bu program çok yordu beni, acaba haftada bir bu program yeterlimidir bicepsler için?
Yoksa haftada 2 kere mi yapılmalı ? orta seviye bir sporcu sayılırım.

bodye yeni başlamış adamların profesyonellerin programları yapması yanlış . bu programları yapman için önce serdar gibi olman lazım

videoyu sanırım tamamen izlemediniz.serdar aktolga bu idmanı 1.5 ay kadar yaparsanız bicepsinizdeki farkı görürsünüz diyor.serdar aktolda cüssesinde biri 1.5 ayda gözle görülecek değişim yapamayacağına göre bunu acemilerde yapabilir tabi bir tezatlıkda var ben bu antremandan çok iyi sonuç alırım diyor

Back
Yukarı