Fitness hocam dedi 1 hafta burada kendi kafana gore takil vucudunu alistir haftaya program yazacagim diye yani ben bu 1 haftaui nasil gecireyim1 haftada 3 antrenman yaptıktan sonra adaptasyon sürecini tamamlayamazsın.1 hafta gerçekten çok az.
Daha yeni başladın,dur bakalım bu acelen ne
UNUTMA...Durmadan devam ettiğin sürece,ne kadar yavaş gittiğinin hiçbir önemi yoktur.
Sen bu gidişatla 1-2 ay sonra bırakırsın bu sporu![]()
Kafana göre takıl ne demek yaFitness hocam dedi 1 hafta burada kendi kafana gore takil vucudunu alistir haftaya program yazacagim diye yani ben bu 1 haftaui nasil gecireyim
Sent from my GT-I9060 using Tapatalk
Valla bilmiyorum ben sana bir hafta boyunca karismayacagim sen adapte olacaksin sonra antreman programi falan ayarlayacagiz dedi bende simdi bu 1 haftayi nasil gecirecegimKafana göre takıl ne demek ya
Ben bu hocalara her zaman gıcık olmuşumdur.
Yarın git hocana de ki "Hocam ben takılmaya gelmedim,antrenman yapmaya geldim" de.
Aynen böyle söyle.
Hocam bakar misin adaptasyon sureci icin bu antrenman iyi miValla bilmiyorum ben sana bir hafta boyunca karismayacagim sen adapte olacaksin sonra antreman programi falan ayarlayacagiz dedi bende simdi bu 1 haftayi nasil gecirecegim
Hocam fitness neden yapmayayim kiYani şınav, mekik, barfiks ve squat yaparak vede günde 10 km koş. Motivasyon açısından akıllı telefonun varsa Runtastic Situps squats, pushups ve pullups uygulamalarını şiddetle tavsiye ederim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şınav, mekik, barfiks ve squat, yeni neslin tabiriyle fitness'ın, biz 40'lı yaşlardakiler için ise vücut geliştirmenin temelidir zaten!Hocam fitness neden yapmayayim ki
Eyvallah kardeşim, selamlar...kursad_75 kardeşime şiddetle katılıyorum.
Yani anlayacağımız;eğer gerçekten istiyorsan,ne yapar ne eder bir yolunu bulursun.
Fakat inancın yoksa,ne yapar ne eder bir bahane bulursun...
Hocam bir sey daha soracagim ornegin bir aletin altina giriyorum fitness hocam bana 30 tekrar yapmami soyluuor fakat ben beni zorlayan bir agirlikla 22 23 yapabiliyorum ama agirligi azaltinca 35 40 yapabiliyorum sizce 1. Mi daha faydali 2. Mi daha faydaliŞınav, mekik, barfiks ve squat, yeni neslin tabiriyle fitness'ın, biz 40'lı yaşlardakiler için ise vücut geliştirmenin temelidir zaten!
Yeni başlayan birisi için ikisi de zararlı bence, sakatlığa davetiye! Yeni başlayan birisi önce kas gruplarını sonra bu kaslara yönelik temel hareketleri ve en önemlisi de bu hareketleri DOĞRU yapmayı öğrenmelidir!Hocam bir sey daha soracagim ornegin bir aletin altina giriyorum fitness hocam bana 30 tekrar yapmami soyluuor fakat ben beni zorlayan bir agirlikla 22 23 yapabiliyorum ama agirligi azaltinca 35 40 yapabiliyorum sizce 1. Mi daha faydali 2. Mi daha faydali
Hareketleri dogru yapiyorum fakat bir seti tam yapamayinca icime sinmiyor tamamlayamadigim icinYeni başlayan birisi için ikisi de zararlı bence, sakatlığa davetiye! Yeni başlayan birisi önce kas gruplarını sonra bu kaslara yönelik temel hareketleri ve en önemlisi de bu hareketleri DOĞRU yapmayı öğrenmelidir!