Iki gun once fitnessa basladim

1 haftada 3 antrenman yaptıktan sonra adaptasyon sürecini tamamlayamazsın.1 hafta gerçekten çok az.
Daha yeni başladın,dur bakalım bu acelen ne :)
UNUTMA...Durmadan devam ettiğin sürece,ne kadar yavaş gittiğinin hiçbir önemi yoktur.
Sen bu gidişatla 1-2 ay sonra bırakırsın bu sporu :)

1 haftada 3 antrenman yaptıktan sonra adaptasyon sürecini tamamlayamazsın.1 hafta gerçekten çok az.
Daha yeni başladın,dur bakalım bu acelen ne :)
UNUTMA...Durmadan devam ettiğin sürece,ne kadar yavaş gittiğinin hiçbir önemi yoktur.
Sen bu gidişatla 1-2 ay sonra bırakırsın bu sporu :)
Fitness hocam dedi 1 hafta burada kendi kafana gore takil vucudunu alistir haftaya program yazacagim diye yani ben bu 1 haftaui nasil gecireyim

Sent from my GT-I9060 using Tapatalk

Fitness hocam dedi 1 hafta burada kendi kafana gore takil vucudunu alistir haftaya program yazacagim diye yani ben bu 1 haftaui nasil gecireyim

Kafana göre takıl ne demek ya :(
Ben bu hocalara her zaman gıcık olmuşumdur.
Yarın git hocana de ki "Hocam ben takılmaya gelmedim,antrenman yapmaya geldim" de.
Aynen böyle söyle.

Kafana göre takıl ne demek ya :(
Ben bu hocalara her zaman gıcık olmuşumdur.
Yarın git hocana de ki "Hocam ben takılmaya gelmedim,antrenman yapmaya geldim" de.
Aynen böyle söyle.
Valla bilmiyorum ben sana bir hafta boyunca karismayacagim sen adapte olacaksin sonra antreman programi falan ayarlayacagiz dedi bende simdi bu 1 haftayi nasil gecirecegim

bilader bu listeyle kilo alman epey zor 1 senede 2-3 kilo ya alırsın ya alamazsın bile

sana tavsiyem şu ; et pillav makarna bulgur salata sebze süt peynir yumurta zeytin vs... sucuk balık kepek ekmeği yulaf... bunlardan gün içerisinde ne kadar tüketebilirsen tüket

ben günde 4-5 öğün yiyordum mesela şöyleydi ;

1.kepekli ekmek ile 2 tost (kaşar sucuk salam ne varsa ) + gainer
2.bulgur pilavı yada makarna ( koca bir tas ) salata ayran
3. bulgur pilavı yada makarna ( koca bir tas ) salata ayran
4. pilav ve et + gainer
5. gainer

günlük 5-6 bin kalori yapıyor şöyle bi 15 kilo falan alırsın yağ oranın artacaktır sonra o yağ oranını yakarsın muhtemelen 5-6 kilo gider. tam fit olursun sen beni dinle ben sana program vermiyorum kendi yaptığımı söylüyorum yağ oranım %19 şuan ama %15e kadar düşürmüştüm tekrar çıkardım

Valla bilmiyorum ben sana bir hafta boyunca karismayacagim sen adapte olacaksin sonra antreman programi falan ayarlayacagiz dedi bende simdi bu 1 haftayi nasil gecirecegim

Hocam bakar misin adaptasyon sureci icin bu antrenman iyi mi
8507c336d35ad1e98a28d3dccd4eebae.jpg

Yazılanlara katılmakla birlikte; bence vücut ağırlığınınla çalışıp ve de bol bol koşarak sağlam bir temel atabilirsin ve hatta atmalısın vücudun için! Böylece spor salonuna vereceğin ücretten imtina edebilirsin ve de parayı yiyeceklere harcayabilirsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani şınav, mekik, barfiks ve squat yaparak vede günde 10 km koş. Motivasyon açısından akıllı telefonun varsa Runtastic Situps squats, pushups ve pullups uygulamalarını şiddetle tavsiye ederim.

Yani şınav, mekik, barfiks ve squat yaparak vede günde 10 km koş. Motivasyon açısından akıllı telefonun varsa Runtastic Situps squats, pushups ve pullups uygulamalarını şiddetle tavsiye ederim.

Hocam fitness neden yapmayayim ki

kursad_75 kardeşime şiddetle katılıyorum.
Yani anlayacağımız;eğer gerçekten istiyorsan,ne yapar ne eder bir yolunu bulursun.
Fakat inancın yoksa,ne yapar ne eder bir bahane bulursun...

kursad_75 kardeşime şiddetle katılıyorum.
Yani anlayacağımız;eğer gerçekten istiyorsan,ne yapar ne eder bir yolunu bulursun.
Fakat inancın yoksa,ne yapar ne eder bir bahane bulursun...
Eyvallah kardeşim, selamlar...

Şınav, mekik, barfiks ve squat, yeni neslin tabiriyle fitness'ın, biz 40'lı yaşlardakiler için ise vücut geliştirmenin temelidir zaten!

Hocam bir sey daha soracagim ornegin bir aletin altina giriyorum fitness hocam bana 30 tekrar yapmami soyluuor fakat ben beni zorlayan bir agirlikla 22 23 yapabiliyorum ama agirligi azaltinca 35 40 yapabiliyorum sizce 1. Mi daha faydali 2. Mi daha faydali

Hocam bir sey daha soracagim ornegin bir aletin altina giriyorum fitness hocam bana 30 tekrar yapmami soyluuor fakat ben beni zorlayan bir agirlikla 22 23 yapabiliyorum ama agirligi azaltinca 35 40 yapabiliyorum sizce 1. Mi daha faydali 2. Mi daha faydali

Yeni başlayan birisi için ikisi de zararlı bence, sakatlığa davetiye! Yeni başlayan birisi önce kas gruplarını sonra bu kaslara yönelik temel hareketleri ve en önemlisi de bu hareketleri DOĞRU yapmayı öğrenmelidir!

Yeni başlayan birisi için ikisi de zararlı bence, sakatlığa davetiye! Yeni başlayan birisi önce kas gruplarını sonra bu kaslara yönelik temel hareketleri ve en önemlisi de bu hareketleri DOĞRU yapmayı öğrenmelidir!

Hareketleri dogru yapiyorum fakat bir seti tam yapamayinca icime sinmiyor tamamlayamadigim icin

maddi durumun kırmızınet yemeye elvermiyorsa tavuk göğsü al. ben alıyorum 1250 gram tavuk göğsünü 20 tl ye, 5 gün yetiyor, her gün 250 gram yemiş oluyorum. günlüğü 4 tl ye geliyor, tavsiye ederim.

Back
Yukarı