ll_ultraslan_ll dedi:bi süre sadece şınawla barfiksle wücudunda güzel zemin hazırlayabilirsin daha sora dewam etmek istersen bi salona yazılırsın..
FleXoR dedi:ll_ultraslan_ll dedi:bi süre sadece şınawla barfiksle wücudunda güzel zemin hazırlayabilirsin daha sora dewam etmek istersen bi salona yazılırsın..
UYARI!!
kişinin salona yazılma gibi durumu olsaydı bu başlık hiç açılmazdı şınav ve barfinksle çoklu gurup çalışır kayıpta çoklu kayıp olduğundan ezici bir zemin sağlayamazsınız.. lütfen yönlendirmeleri kişilerin soruları doğrultusunda yapınız.
senseyy
Yakında sadece iki dumbell ve bir tabureden oluşan 2 günlük proğram yazacağım takip ediniz![]()
FleXoR dedi:ll_ultraslan_ll dedi:bi süre sadece şınawla barfiksle wücudunda güzel zemin hazırlayabilirsin daha sora dewam etmek istersen bi salona yazılırsın..
UYARI!!
kişinin salona yazılma gibi durumu olsaydı bu başlık hiç açılmazdı şınav ve barfinksle çoklu gurup çalışır kayıpta çoklu kayıp olduğundan ezici bir zemin sağlayamazsınız.. lütfen yönlendirmeleri kişilerin soruları doğrultusunda yapınız.
senseyy
Yakında sadece iki dumbell ve bir tabureden oluşan 2 günlük proğram yazacağım takip ediniz![]()
Coleman Trebor dedi:sınav ve barfiksle neden vücut çalışılmaz mesela ben vücut çalışıyorum diye barfiks ve sınav çekmemelimiyim
UYARI!!
senseyy
DaFFy dedi:Coleman Trebor dedi:sınav ve barfiksle neden vücut çalışılmaz mesela ben vücut çalışıyorum diye barfiks ve sınav çekmemelimiyim
programa dahil edebilirsin ama aksi takdirde göğüs yada sırt idmanını tamamladıktan sonra fazladan çalışmak gelişim açısından iyi olmaz, dinlendirmek gerekir.