ilk defa başlıorum sadece dumbılla neler önerirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senseyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb sevgili abilerim ben 16 yaşında 1.80 boyunda 70 kiloda biriyim...düzgün bi vucuda sahip olmak istiyorum...4 kg lık dumbıllarım var yeni başlıorum...omuz,göüs,biceps olabilir..bana nasıl bi program önerirsiniz..şimdiden tşk saygılarımla...

bi süre sadece şınawla barfiksle wücudunda güzel zemin hazırlayabilirsin daha sora dewam etmek istersen bi salona yazılırsın..

ll_ultraslan_ll dedi:
bi süre sadece şınawla barfiksle wücudunda güzel zemin hazırlayabilirsin daha sora dewam etmek istersen bi salona yazılırsın..

UYARI!!

kişinin salona yazılma gibi durumu olsaydı bu başlık hiç açılmazdı şınav ve barfinksle çoklu gurup çalışır kayıpta çoklu kayıp olduğundan ezici bir zemin sağlayamazsınız.. lütfen yönlendirmeleri kişilerin soruları doğrultusunda yapınız.

senseyy

Yakında sadece iki dumbell ve bir tabureden oluşan 2 günlük proğram yazacağım takip ediniz :)

FleXoR dedi:
ll_ultraslan_ll dedi:

UYARI!!

kişinin salona yazılma gibi durumu olsaydı bu başlık hiç açılmazdı şınav ve barfinksle çoklu gurup çalışır kayıpta çoklu kayıp olduğundan ezici bir zemin sağlayamazsınız.. lütfen yönlendirmeleri kişilerin soruları doğrultusunda yapınız.

senseyy

Yakında sadece iki dumbell ve bir tabureden oluşan 2 günlük proğram yazacağım takip ediniz :)

valla bende senseyy ile aynı durumdaym. 4kg lık dambıllarla omuz göğüs an ve arka kolları çok azda olsa geliştirmeye çalışıyorum. yazıcanız programı sabırsızlıkla bekliyorum.

sinav mekik is gorur isinmadan hareket yapma forumu arastr basarilar

FleXoR dedi:
ll_ultraslan_ll dedi:

UYARI!!

senseyy

sınav ve barfiksle neden vücut çalışılmaz mesela ben vücut çalışıyorum diye barfiks ve sınav çekmemelimiyim

Coleman Trebor dedi:
sınav ve barfiksle neden vücut çalışılmaz mesela ben vücut çalışıyorum diye barfiks ve sınav çekmemelimiyim

programa dahil edebilirsin ama aksi takdirde göğüs yada sırt idmanını tamamladıktan sonra fazladan çalışmak gelişim açısından iyi olmaz, dinlendirmek gerekir.

FleXoR dedi:
ll_ultraslan_ll dedi:

UYARI!!

senseyy

ben salon olayını zaten ''daha sonra'' için sölemiştim..ayrıca barfiks we şınawın spor yapmayan bi insana nası bi zararı olcaını anlayamadım ama hocamız dediyse dorudur sorgulamak bize düşmez..

DaFFy dedi:
Coleman Trebor dedi:

programa dahil edebilirsin ama aksi takdirde göğüs yada sırt idmanını tamamladıktan sonra fazladan çalışmak gelişim açısından iyi olmaz, dinlendirmek gerekir.

evet proğrama dahil edilir ısınma için yapılır ama proğramdan sonra evde yada başka yerde yapılmaz kas onarıma geçtiğinde dinlenmenin dışında hiç bişey yapılmaz

Back
Yukarı