ilk defa lor değiştirdim 0 yağ diyo kaşar loru cıktı :D

Franquez

Üye
arkadaşalr hep ozgüllü lor kullanıyordum artık getirmicekmiş baska bı marketten baktım 1 tane 0 yağ 17 protein diyo altını bi okudum kuru madde %45 yağ diyo bi açtım kaşar loru gıbı ayrı acıktan almıstım bıde boreklık o en yakın yağsız tuzsuza varmı tavsiyeleriniz lor bide bunedir böyle:)

Eklentiler

• lor.jpg
    lor.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 602
arkadaşalr hep ozgüllü lor kullanıyordum artık getirmicekmiş baska bı marketten baktım 1 tane 0 yağ 17 protein diyo altını bi okudum kuru madde %45 yağ diyo bi açtım kaşar loru gıbı ayrı acıktan almıstım bıde boreklık o en yakın yağsız tuzsuza varmı tavsiyeleriniz lor bide bunedir böyle:)
açıktan alıyordum normalde loru bunu görünce merak ettim aldım dediğin gibi 0.4 yağ yazıyor yedim tadı güzeldi sade bile yeniliyordu yani ertesi gün sordum marketteki çalışana kaşar loru dedi ama yağ oranı çok düşük.Kuru madde yağı ne oluyor

açıktan alıyordum normalde loru bunu görünce merak ettim aldım dediğin gibi 0.4 yağ yazıyor yedim tadı güzeldi sade bile yeniliyordu yani ertesi gün sordum marketteki çalışana kaşar loru dedi ama yağ oranı çok düşük.Kuru madde yağı ne oluyor
%45 yağ demek en az 20 gram yağ var içinde onu görsem almazdım

Lor peynirini nerden alıyorsun

Paketlenmiş lorların zaten %95'i sporculara uygun değildir, açık almak gerekir.

Benim alış veriş yaptığım 3 tane marken var, üçünde de açık satıyorlar, tamamen yağsız ve tuzsuz.

Paketlenmiş lorların zaten %95'i sporculara uygun değildir, açık almak gerekir.

Benim alış veriş yaptığım 3 tane marken var, üçünde de açık satıyorlar, tamamen yağsız ve tuzsuz.
şöyle soylıyım paketlenmıs kullanıyordum mesela özgüllü 1 yağ 3karbo 10 protein mesela bugun acık aldım yagsız tuzsun fakat 1 yağ 3 karbo olanın tadı daha guzel sankı bu daha rahat yutuluyor ama tuzsuz gıbı anlıyamadım acıktan alınanlara guvenılırmı nerden alabılırız acaba

Back
Yukarı