MertSelcuk dedi:ASA benimde kol problemim var vücudumda herşey yerli yerinde göğüsler patlicak gibi ama kollar bi türlü adam gibi büyümüyor kilom 72-73 gibi boy 178 beslenmem düzenli herşeye uyuyorum daha ne yapim ?
MertSelcuk dedi:Antremandan sonra Zero Carb Isopure kullanıyorum değiştireyimmi içinde karbonhidrat hiç yok vede gün içinde aldığım karbonhidrat 20 gramı geçmiyordur belkide...
Acemi dedi:Örnek biceps için
Ayakta dışa doğru alternatif curl 4 x 12-10-8-8
Prearcher Curl 3 x 15-12-10-10
Concentration Curl 3 x 15 -12 -10
Asa cevabın için teşekkürler fakat hareketleri açıklamalı ifade edebilirsen çok iyi olur o kadar profesyonel değilim ayrıca diyet falan demişsin işin aslı protein tozu ve benzeri takviyelerim yok bol yemek ve hazır ton balığı yiyiyorum bu konuda da tavsiyelerin varsa lütfen yaz görüşmek üzere...
güzin ablanın dediği gibi, eğer şekil istiyosan izalasyon ağırlıklı bir program takib etmelisin..bu da çoğu badiciyi kurtarmazz.önemli olan iri kaslara şekil vermek, bunuda belli bir hacim elde ettikten sonra yaparsın. definasyon için en az kolların balçık 43cm olmalı 2cm yağ atsan 40 41cmlik definasyonlu kol süper durur..kas lifciklerinin belirginleşmesi için vucuttaki yağları atman gerekir, buda iyi bir dietle mümkündür. aynı zamanda diet yaparsan büyüme durur, küçülme başlar, buda hiçbir badiciyi memnun etmezz.. benim sana tavsiyem kendine bir dönem seç, mesela ocak ayındayız, mayıs ayına kadar hacim yapmaya devam bol kolari protein sıkı antreman güzelce bi vucudunu oturt kolarda güzel gelişsin ve yağlansın, artık yeter, şekil vermek istiyorum dediğin zaman süper set antremanı yapmaya başla ve diet yap özellikle bunu yazın yap daha iyi sonuç alırsın ben 2 ayda vucuttan 10kg yağı çok rahat atıyorum.. ozman gör bakalım kollar nasıl oluyor ama burda önemli olan kollarında kas olmasıı kas yapmadan ne kadar izole yapsan bi boka ramaz zararı bile olur gelişmeyi yavaşlatır.. sen 10gr 20 grm hesaplamaya kalkarsan hiçbir yere varamassın yüklen, yağlan ve kaslan, yazın hesaplarsın 10grmı 100grmı ozman liflere bakmaya doyamassın..Acemi dedi:Arkadaşlar çalışmalarımdan kollar hariç çok iyi sonuç alıyorum fakat kollarım sadece irileşiyor bisepslerimi bir türlü şekillendiremiyorum yani yumurta gibi yapamıyorum nasıl bir hareket tavsiye edersiniz? Yardımlarınızı bekliyorum...
ucgen dedi:güzin ablanın sayfasına hoş geldik doriiilk başta arkadaşa sormak lazım, nekadar zamandır body yapıyormuş.. ondan sonra fetva verin, adam belki 2 aylık bodycidir nerden biliinn
![]()
alın size tavsiye, bu adamın vucudunu gördüm, oda beni gördü, dediklerine inanın bence.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:dorianyates dedi:doğru söylüyon moruk, matrbasyon yaparakta kol kasları çok güzel şekil alıyoo.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hayır değil. Niyeki?ucgen dedi:Asa avatardaki senin resminmi?