imza

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NBA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NBA

Yeni Üye
sitede gezdim en güzel avartar yarışmaları yapılmış.bide en güzel imza yarışmaları yapılsa fena olmazdı. :?

pardon imza demek istedim sarc

düzeltim.

NBA dedi:
sitede gezdim en güzel awartar yarışmaları yapıl mış.bide en güzel avartar yarışmaları yapılsa fena olmazıdı. :?

Türkçesi?

^^Tamam. Ama herkes kendi yaptığı imza ile mi katılacak yoksa başka yerden aldıklarıyla mı? Belli kıstaslar getirmemiz lazım.

O degilde benim merak ettigim konu var;
Neden NBA imzalari hazirliyorsunda, Bodybuilding imzalari hazirlamiyorsun ?
Bir BB sitesinde Ben NBA imzalari hazirliyorum demek biraz Mantik disi :!:
Herneyse..

bende nba manyağıyım ayıptır :D .söylemesi.baket bol komsepti üzerinde çalışıyorum.yani vg yi sewirorum.basket bolu biraz daha fazla sewdiğim için basket imzaları yapıorum

NBA dedi:
bende nba manyağıyım ayıptır :D .söylemesi.baket bol komsepti üzerinde çalışıyorum.yani vg yi sewirorum.basket bolu biraz daha fazla sewdiğim için basket imzaları yapıorum

Yaptığın imzalardan 4-5 örnek verde görelim, merak ettik ;)

benim merak ettiğim konu ise yaptığın imzaların köşesinde neden senin nickin yok? kendi kullandığında polanski, bana yolladığında başka nick vardı mesela... :roll: ;)

DaFFy dedi:
benim merak ettiğim konu ise yaptığın imzaların köşesinde neden senin nickin yok? kendi kullandığında polanski, bana yolladığında başka nick vardı mesela... :roll: ;)

Evet ya bende farkettim.Neden ;) :?:

Bu yaptigin tasarimlari ekledigin bir site varmi ?

ewt bi bi kaç siteye ekledim.wermemin bi sakıncası warmı.reklam olur mu??

FleXoR dedi:
ben şahsen bb imzasından yanayım sporun her türlüsünü severim ama bb yi sevmek yetmiyor

o yüzden bu sitede daha çok vg imzası görmek isterdim

Aynı fikirdeyim Flexor. :)

Nedendir bilinmez ama bu NBA baskalarinin hazirladigi imzalara sahip cikio, yine komik birisi cikti forumda.

Gülelimmi aglayalimmi artik böyle olaylara :cry:

Back
Yukarı