Inchline bench pres yaptiktan sonra omuzda agri

Öncelikle antrenmana başlamadan önce omuzlarını iyice ısıtmanı tavsiye ederim, omuz sakatlığa çok açık bir bölge.Şahsen ben bacak antrenmanlarım hariç her antrenman başı omuzlarımı ısıtırım.İkinci olarak yaşadığın bu duruma sebep olarak;
-Çok ağır kilo denemiş olabilirsin.
-Formun yanlıştır, dolayısıyla omuza fazla yük bindirmiş olabilirsin.

Bu hususlara dikkat edersen sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.Ek olarak ağrının artması durumunda bir süre spora ara verip toparlanmanı tavsiye ederim.

Öncelikle antrenmana başlamadan önce omuzlarını iyice ısıtmanı tavsiye ederim, omuz sakatlığa çok açık bir bölge.Şahsen ben bacak antrenmanlarım hariç her antrenman başı omuzlarımı ısıtırım.İkinci olarak yaşadığın bu duruma sebep olarak;
-Çok ağır kilo denemiş olabilirsin.
-Formun yanlıştır, dolayısıyla omuza fazla yük bindirmiş olabilirsin.

Bu hususlara dikkat edersen sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.Ek olarak ağrının artması durumunda bir süre spora ara verip toparlanmanı tavsiye ederim.

Isinma yapmamistim olabilir ama tek tarafli bir agri neden form yanlis olsa vs. Iki omuzda agrimaz miydi

Isınma yapmadığın için böyle bir ağrıyla karşı karşıya kalmışsın.Ek olarak hayır acı her iki tarafta da olmalı diye bir kural yok, sadece bir tarafta da acı hissedebilirsin.

İnternete yazarsan gerekli bilgiler çıkacaktır.Genel olarak düşük ağırlıklarla çok tekrar yaparak çalışılacak bölge ısıtılır.Ama omuz gibi bölgeler için rotasyon hareketleri yapmak da yararlı olur bunları internette bulabilirsin.

Back
Yukarı