InkoSpor X-Treme Power Burner Liquid 1200 mg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 14 41,2%
  • Orta karar

Votes: 14 41,2%
  • Başarisiz

Votes: 6 17,6%

• Total voters
    34

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
inko_powerburner.jpg

X-TREME L-CARNITINE LIQUID 1200 MG

Tavsiye edilen kullanım şekli:

Definisyon ve yarışma dönemlerinde günde 1 ampül içiniz. 4-6 hafta kullanımdan sonra 4 hafta ara veriniz.

İçerik 25 ml tüp başına
Enerji 4 kJ (1 kcal)
Protein 0 g
Karbonhidrat 0 g
Yağ 0 g
L-Carnitin 1200 mg

bu firma türkiye piyasasına pek sağlam giremedi.Ama 15 nisan ki şampiyonaya sponsor oldular. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak. Ürünü gelecek olursak genelde 1500 mg oluyor içerik bu ürün ise 1200.

Tavsiye edilen kullanım şekli:

Definisyon ve yarışma dönemlerinde günde 1 ampül içiniz. 4-6 hafta kullanımdan sonra 4 hafta ara veriniz.

4 hafta ara biraz fazla degil mi ... icinde sadece carnitine var ... 1200 mg sanırım... yani benzeri urunlerde boyle bir ara soz konusu degil...

L-karnitin'de creatin gibi ara verme evresi yok diye biliyorum.Bana garip geldi.Üstelik içinde kurtcuğun dediği gibi bi tek l-carnitin var.

ya arkadaşlar forumu alt üst ediyorum çok çelişkili yorumlar oluyor. biri sunu yap diyor biri yapma diyor biri antrenmandan önce sunu al dior öteki sonra al dior biri sunu kullan dior öteki kullanma diyor.. ne yapacagımızı şaşırdık.. interneti alt üst ediyorum her yerde her forumda aynı bu... yokmu çaresi !

Back
Yukarı