@ocensers kanıt dedık senın sunduguna bak adnan oktar dan farksız bır kıtabı olan bır prof
evrım kanun degıldır zaten ama teorıdır curutulebılse zaten teorı olamaz dı tek sefer curutulememıstır o yuzdne teorı olarak devam etmektedır
-----------------
ya bır makale ekledım tartısmanın geldıgı yere bak
okuyan okusun okumayan okumasın makale zatn eskı dıyoruz neyıne heldıce katılıyorsun
sıte ıyıce cıgırından cıktı sacma sapan konusmalar yapılır oldu bu sekılde paylasıma saygıszlık devam ederse ben bılgı paylasımı yapmnayı brakıcam cogu kısı gıbı
madme begenmıyen var eklesın ozman makale forum makale fukarası eklyene saygı yok sonrada neden kımse eklemıyor elımde 40 tane cevırı var 200 tanede makale ama tekını eklemıcem foruma cunku gordum kı yaranılmıyor buraya
su anda baslık acıyordum acıklamasını yazdım hatta mıke mentzerın kıtabını cevırmıstım 3 aydır ugrasyordum bunun ıcın ama acmıcam baslıgı
artık bılgı payalsımı da yapmıcam kımse kusura bakmasın
vegan olmam cok batmaya basladı herkese benım yasam tarzım bu sorgulanamaz o yuzden
Ne konuya ne konuda yazılanlara bir şey demiyorum ama sadece yukarıda yazdıklarına katılıyorum. Benim bildiğim bftr vücutgeliştirme forumuydu artık vücutgeliştirmeden başka her işe yarar oldu. Bu sebepten ben de pek girip bir şey yazmıyorum zaten yazmak istesem de Yeni Mesajlar bölümüne gelip konuları görünce heves falan kalmıyor.
Peki Forum nedir?
İnsanların sanal dünyada bir araya gelerek bilgilerini, tecrübelerini, doğrularını, yanlışlarını, hatalarını, eksiklerinive aklınıza gelebilecek her konuda topic(konu) ve yorum yazarak paylaştığı yazların bütünüdür.
Diğer bir deyişle forum sanal dünyanın sosyalleşmiş siteleridir. Günümüz forumlarında insanlar bir araya gelerek sanal etkinlikler dışında bir çok konuda etkinlikler düzenlemektedirler. Bunların başında; webmaster forumlarında bulunan üyeler 1. sırayı alıyor. Üyeler bir araya gelerek seminerler, kurumlara yardım, alış - veriş, tatil, eğlence gibi çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.