Insanin doğal besini

@heldıc bırda tartısma olmıcak artık rahatla cunku bundan sonra tek mesaj atmıcam foruma.

balsıklara yorum yaz tabıkıde ama konuyu vegan beslenmek yanlıstı et yıyın ıllakı sarttır ketojenık beslenıne getıyorsun ben daha bır sye dmeıyorum herkes goruyor zaten

@ocensers kanıt dedık senın sunduguna bak adnan oktar dan farksız bır kıtabı olan bır prof

evrım kanun degıldır zaten ama teorıdır curutulebılse zaten teorı olamaz dı tek sefer curutulememıstır o yuzdne teorı olarak devam etmektedır

-----------------

ya bır makale ekledım tartısmanın geldıgı yere bak

okuyan okusun okumayan okumasın makale zatn eskı dıyoruz neyıne heldıce katılıyorsun

sıte ıyıce cıgırından cıktı sacma sapan konusmalar yapılır oldu bu sekılde paylasıma saygıszlık devam ederse ben bılgı paylasımı yapmnayı brakıcam cogu kısı gıbı

madme begenmıyen var eklesın ozman makale forum makale fukarası eklyene saygı yok sonrada neden kımse eklemıyor elımde 40 tane cevırı var 200 tanede makale ama tekını eklemıcem foruma cunku gordum kı yaranılmıyor buraya

su anda baslık acıyordum acıklamasını yazdım hatta mıke mentzerın kıtabını cevırmıstım 3 aydır ugrasyordum bunun ıcın ama acmıcam baslıgı

artık bılgı payalsımı da yapmıcam kımse kusura bakmasın

vegan olmam cok batmaya basladı herkese benım yasam tarzım bu sorgulanamaz o yuzden

Ne konuya ne konuda yazılanlara bir şey demiyorum ama sadece yukarıda yazdıklarına katılıyorum. Benim bildiğim bftr vücutgeliştirme forumuydu artık vücutgeliştirmeden başka her işe yarar oldu. Bu sebepten ben de pek girip bir şey yazmıyorum zaten yazmak istesem de Yeni Mesajlar bölümüne gelip konuları görünce heves falan kalmıyor.

Ne konuya ne konuda yazılanlara bir şey demiyorum ama sadece yukarıda yazdıklarına katılıyorum. Benim bildiğim bftr vücutgeliştirme forumuydu artık vücutgeliştirmeden başka her işe yarar oldu. Bu sebepten ben de pek girip bir şey yazmıyorum zaten yazmak istesem de Yeni Mesajlar bölümüne gelip konuları görünce heves falan kalmıyor.

benımde demek ıstedıgım bu zaten vucut gelıstırme dısında her sey konusuluyor . :)

sızde eskıden ne guzel yorumlar yapıyordunuz ama artık yoksunuz bu cok uzucu bence :(

bır cok kısıde bu yuzden kustu foruma

tabiki beslenme insan hayatindaki en önemli sey beslenme olmadan hic birsey olmaz

Herkes dogru sekilde beslenme taraftari bunun tartisilmasi elestirilmesi kimseyi rahatsiz etmemeli

vegan beslenen kisilerin eksik aldigi gidalar var bu su götürmez bir gercek bunun konusulmasi kimseyi rahatsiz etmemeli

Yag et kuruyemis sebze yiyen bir kisinin eksik aldigi vitamin mineral amino asit olarak neleri eksik aldigini sizde konular var elestirebilirsiniz ki dogruyu bulalim

Bilgi paylasildikca dogruyu buluruz bundan kimse korkmasin

Ikili tartismalara sen ben e girmeden herseyi konusabiliriz

Olayın bilimsel yani hakkında pek bilgim yok vejeteryan da değilim ketojenik te beslenmiyorum . Bence insan hem etçil hemde otçul bi yaratıktır. Bu yaşıma kadar canım ne isterse onu yedim kilo alma veya kilo verme diye bi takıntım olmadı. Acıkmaya başladım mı yerim tam doymadan öğünümü bitiririm. insanların robot gibi programlanmışçasına beslenmesine de karşıyım.

Sezer abicim her cümlenin altına imzamı atarım. Burada makale hakkında konuşuluyor, konu evrim teorisine kayıyor. Başka konu olsa şimdiye kadar (24-28 şubat yani 4 gün) çoktan en son atılan postta " Konuyla ilgisiz olan mesajlar silinmiştir, lütfen konu dışına çıkmayalım." gibi bir şey yazardı. Lütfen gereken yapılsın.

Veganlık konusuna gelince herkes düşüncesini ve hayat tarzını belirli kurallar/sınırlar dışına çıkmadan, forumda özgürce paylaşabilir. Bunun yadırganması veya uyarı gerektirmesi saçmalıktan ibarettir. Bilmeyenler için yazıyorum.

Peki Forum nedir?
İnsanların sanal dünyada bir araya gelerek bilgilerini, tecrübelerini, doğrularını, yanlışlarını, hatalarını, eksiklerinive aklınıza gelebilecek her konuda topic(konu) ve yorum yazarak paylaştığı yazların bütünüdür.
Diğer bir deyişle forum sanal dünyanın sosyalleşmiş siteleridir. Günümüz forumlarında insanlar bir araya gelerek sanal etkinlikler dışında bir çok konuda etkinlikler düzenlemektedirler. Bunların başında; webmaster forumlarında bulunan üyeler 1. sırayı alıyor. Üyeler bir araya gelerek seminerler, kurumlara yardım, alış - veriş, tatil, eğlence gibi çeşitli etkinlikler düzenlemektedir.

Yani forum; herkesin bilgi alıp/vermekte serbest olduğu, inançlarına ve yaşam tarzına saygı duyulduğu, hatalarını ve eksilerini anlayabildiği, güzel zaman geçirebildiği bir ortamdır.

Saygılar,

Back
Yukarı