iris kyle 2009 ms olympia

69231633240366346230066.jpg

69231633240266346230066.jpg

iris kyle 2009 ms olympia

bence iğrenc değil bayanda olsa bu spora yıllarını vermiş saygı duyarım sonucta onun yaşam tarzı hayatı yani kısacası işi bu

buraya giren amatör kişilerin amacı %90nı fitnessçi bi esnetik anlayışıyla bilgi toplamaya çalışıyor. o yüzden bunların siteye giren amatörlerin %90 minumum hoşuna gitmeycektir. normal olarak bende ne açıdan bakacağımı şaşırdım radikal bi yarışma radikal bi fizik

şimdi her şeyi bırakalım olaya objektif bakalım bugun juy cutler 2 kez mr olympia olmuştur ronnie 8 kez eğer bunlara şampiyon deniliyorsa bu resimdeki iris kyle de 5 kez ms. olympia olma başarısını göstermiştir 2004 2006 2007 2008 2009

bayandır yakışmaz ayrı konu

başarılarına,tercihlerine saygım sonsuz ama bence bu spor daha dogrusu vg bayanlara hiçmi hiç gitmiyor yani hoş olmuyor

ilk resme bakarmısınız arkadaşlar şahsen ben yıllardır bu sporun içindeyim hiç bir zaman
bu kadar güzel bir sırtım olmadı olamazda bence tebrik edilecek ve imrenilecek kadar güzel ha tabii ki bu spor kadına yakışır yakışmaz o ayrı

İzmirde olacakmış perfectin yarışmasında canlı olarak izlemek lazım...estetik yargıyla bakarsanız peruk giymiş erkek görürsünüz...bodybuilding olarak bakarsanız bayanlarda uzun yıllar geçilemeyecek bir fizik bence...

ben söyle bir sırt detayım olsun 50milyar borcum olsun diyorum başka bir şey demiyorum :)

sanırım kendisinin Joel Stubbs ile akrabalığı var :)

İnanılmaz her ne kadar saygı göstersek yıllarını vermiş desekte, eleştri yapmadan gecmıyecegım arkadaslara katılıyorum kadınlara yakısmıyor hele hele bu kadarı cok abartı. ayrıca o sırt bende olsun 50 milyar borcum olsun dıyen arka katılıyorum, kadın degıl artık erkek olmus resmen :D ve o yüz ne allah askına ! cok kotu bunu da demeden gecemıyecegm

bu sporcudanda cınsıyet testı ıstenmelı bence..., bu kadının erkek arkadaşnın hıç sansı yok...

saçlarını sıfıra vursa poz verse belkide hiç birimiz tahmin edemeyiz kadın olduğunu :)
sırt harika gerçektende.

bayana yakisir yakismaz ayri konu bende yakismadigi kanaatindeyim ama cok basarili bir vucut. boyle bir vucudu bir bayanin yapmasi cok zor. cogu erkek bile yapamiyor bu kadar

Back
Yukarı